Κάτας: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον Χεζόνια - Από τις δυσκολότερες έδρες της Μπάγερν»

13:24 - 03/03/2021

Κάτας: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον Χεζόνια - Από τις δυσκολότερες έδρες της Μπάγερν» 03/03/2021 Ο Όντεντ Κάτας στάθηκε στον Μάριο Χεζόνια ενόψει του ματς του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τη Μπάγερν (4/3, 21:30). Αναλυτικά όσα είπε ο Ισραηλινός προπονητής των πράσινων για το ματς της 28ης αγωνιστικής της EuroLeague, αλλά και για τον Κροάτη: «To πρόγραμμα είναι δύσκολο. Ετσι είναι η ζωή και λόγω covid-19. Aυτή είναι η EuroLeague. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Δεν είναι εύκολο και λόγω τραυματισμών. Σε 2-3 εβδομάδες θα το βρούμε». Για τη Μπάγερν: «Μία από τις δυσκολότερες έδρες για να παίξουμε, δουλεμένη ομάδα, καλή αμυντικά. Δεν είχαμε πολύ χρόνο να προετοιμασ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παναθηναϊκός: «Είμαι ικανοποιημένος από τον Χεζόνια» δήλωσε ο Κάτας

Ο Παναθηναϊκός άφησε αμέσως πίσω του την ήττα από την Μπαρτσελόνα, αφού “πέταξε” κιόλας για τη Γερμανία, όπου και θα αντιμετωπίσει αύριο (04/03) την Μπάγερν ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Παναθηναϊκός: «Είμαι ικανοποιημένος από τον Χεζόνια» δήλωσε ο Κάτας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Κάτας: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον Χεζόνια»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα του Μάριο Χεζόνια στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού απέναντι στην Μπαρτσελόνα έμεινε ο Όντεντ Κάτας.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Παναθηναϊκός: «Είμαι ικανοποιημένος από τον Χεζόνια» δήλωσε ο Κάτας

Lamianow.gr Παναθηναϊκός: «Είμαι ικανοποιημένος από τον Χεζόνια» δήλωσε ο Κάτας Ο Παναθηναϊκός άφησε αμέσως πίσω του την ήττα από την Μπαρτσελόνα, αφού “πέταξε” κιόλας για τη Γερμανία, όπου και θα αντιμετωπίσει αύριο (04/03) την Μπάγερν Μονάχου. Ο Άαρον Γουάιτ και ο Οντέτ Κάτας μίλησαν για το παιχνίδι με τους “Βαυαρούς”, αλλά ο Ισραηλινός τεχνικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ντεμπούτο του Μάριο Χεζόνια με […] Παναθηναϊκός: «Είμαι ικανοποιημένος από τον Χεζόνια» δήλωσε ο Κάτας Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Κάτας: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον Χεζόνια» – Χωρίς Νέντοβιτς και Παπαπέτρου με Μπάγερν!

Για τον αγώνα με την Μπάγερν μίλησε ο Κάτας, που αποθέωσε τον Χεζόνια για την εμφάνιση του κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Το άρθρο Κάτας: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον Χεζόνια» – Χωρίς Νέντοβιτς και Παπαπέτρου με Μπάγερν! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Κάτας: «Από τις δυσκολότερες έδρες αυτή της Μπάγερν»

Αναχώρησε για το Μόναχο ο Παναθηναϊκός ενόψει της αυριανής αναμέτρησης (4/3, 21:30) με την Μπάγερν Μονάχου, ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague, με 17 νίκες - 10 ήττες.

Διαβάστε το στο analitis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)