Κάτας: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον Χεζόνια - Από τις δυσκολότερες έδρες της Μπάγερν»
13:24 - 03/03/2021
Κάτας: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον Χεζόνια - Από τις δυσκολότερες έδρες της Μπάγερν»
03/03/2021
Ο Όντεντ Κάτας στάθηκε στον Μάριο Χεζόνια ενόψει του ματς του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τη Μπάγερν (4/3, 21:30).
Αναλυτικά όσα είπε ο Ισραηλινός προπονητής των πράσινων για το ματς της 28ης αγωνιστικής της EuroLeague, αλλά και για τον Κροάτη:
«To πρόγραμμα είναι δύσκολο. Ετσι είναι η ζωή και λόγω covid-19. Aυτή είναι η EuroLeague. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Δεν είναι εύκολο και λόγω τραυματισμών. Σε 2-3 εβδομάδες θα το βρούμε».
Για τη Μπάγερν: «Μία από τις δυσκολότερες έδρες για να παίξουμε, δουλεμένη ομάδα, καλή αμυντικά. Δεν είχαμε πολύ χρόνο να προετοιμασ
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παναθηναϊκός: «Είμαι ικανοποιημένος από τον Χεζόνια» δήλωσε ο Κάτας
Ο Παναθηναϊκός άφησε αμέσως πίσω του την ήττα από την Μπαρτσελόνα, αφού “πέταξε” κιόλας για τη Γερμανία, όπου και θα αντιμετωπίσει αύριο (04/03) την Μπάγερν ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Παναθηναϊκός: «Είμαι ικανοποιημένος από τον Χεζόνια» δήλωσε ο Κάτας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Κάτας: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον Χεζόνια»
Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα του Μάριο Χεζόνια στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού απέναντι στην Μπαρτσελόνα έμεινε ο Όντεντ Κάτας.
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΠαναθηναϊκός: «Είμαι ικανοποιημένος από τον Χεζόνια» δήλωσε ο Κάτας
Lamianow.gr
Ο Παναθηναϊκός άφησε αμέσως πίσω του την ήττα από την Μπαρτσελόνα, αφού “πέταξε” κιόλας για τη Γερμανία, όπου και θα αντιμετωπίσει αύριο (04/03) την Μπάγερν Μονάχου. Ο Άαρον Γουάιτ και ο Οντέτ Κάτας μίλησαν για το παιχνίδι με τους “Βαυαρούς”, αλλά ο Ισραηλινός τεχνικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ντεμπούτο του Μάριο Χεζόνια με […]
Lamianow.gr
Διαβάστε το στο lamianow.grΚάτας: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον Χεζόνια» – Χωρίς Νέντοβιτς και Παπαπέτρου με Μπάγερν!
Για τον αγώνα με την Μπάγερν μίλησε ο Κάτας, που αποθέωσε τον Χεζόνια για την εμφάνιση του κόντρα στην Μπαρτσελόνα.
Το άρθρο Κάτας: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον Χεζόνια» – Χωρίς Νέντοβιτς και Παπαπέτρου με Μπάγερν! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΚάτας: «Από τις δυσκολότερες έδρες αυτή της Μπάγερν»
Αναχώρησε για το Μόναχο ο Παναθηναϊκός ενόψει της αυριανής αναμέτρησης (4/3, 21:30) με την Μπάγερν Μονάχου, ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague, με 17 νίκες - 10 ήττες.
Διαβάστε το στο analitis.gr