Σμαράγδα Καρύδη: «Έχω δέκα μέρες πυρετό από τον κορωνοϊό. Ευτυχώς δεν πειράχτηκαν πνεύμονες»
18:36 - 03/03/2021
Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε η Σμαράγδα Καρύδη , η οποία ακολουθώντας το πρωτόκολλο έχει μπει σε καραντίνα.
Μάλιστα λόγω των εξελίξεων...
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σμαράγδα Καρύδη: Έχω δέκα μέρες πυρετό από τον κοροναϊό - Δεν έχουν πειραχτεί ευτυχώς οι πνεύμονες
Διαβάστε το στο Σμαράγδα Καρύδη: «Έχω δέκα μέρες πυρετό από τον κορωνοϊό. Ευτυχώς δεν πειράχτηκαν πνεύμονες»
Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε η Σμαράγδα Καρύδη , η οποία ακολουθώντας το πρωτόκολλο έχει μπει σε καραντίνα...
Διαβάστε το στο ZouglaΣμαράγδα Καρύδη: «Έχω 10 μέρες πυρετό από τον κορονοϊό, αλλά ευτυχώς δεν πειράχτηκαν οι πνεύμονες»
Παρά το γεγονός ότι ασθενεί, παραμένει ψύχραιμη και μιλά για τα καλοκαιρινά της επαγγελματικά σχέδια
Διαβάστε το στο Σμαράγδα Καρύδη: «Έχω 10 μέρες πυρετό από τον κορονοϊό, αλλά ευτυχώς δεν πειράχτηκαν οι πνεύμονες»
Παρά το γεγονός ότι ασθενεί, παραμένει ψύχραιμη και μιλά για τα καλοκαιρινά της επαγγελματικά σχέδια
Διαβάστε το στο tanea.grΣμαράγδα Καρύδη: Έχω 10 μέρες πυρετό από τον κορονοϊό αλλά ευτυχώς δεν πειράχτηκαν οι πνεύμονες
Η Σμαράγδα Καρύδη βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό και βρίσκεται σε καραντίνα. Η ηθοποιός μίλησε στο real για την κατάσταση της υγείας της και...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σμαράγδα Καρύδη: Έχω 10 μέρες πυρετό από τον κορονοϊό αλλά ευτυχώς δεν πειράχτηκαν οι πνεύμονες
Διαβάστε το στο spoilers