Η Ανθή Βούλγαρη για το θαύμα που έζησε στο χειρουργείο της
19:21 - 06/03/2021
Στον καναπέ των Roomies κάθισαν ο Ιορδάνης Χσαπόπουλος κι η Ανθή Βούλγαρη, όπου μίλησαν για την πορεία τους στην πρωινή […]
The post Η Ανθή Βούλγαρη για το θαύμα που έζησε στο χειρουργείο της appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανθή Βούλγαρη: Το θαύμα που έζησε πριν το σοβαρό χειρουργείο στο κεφάλι
Καλεσμένοι στις Roomies βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, οι παρουσιαστές της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA» Ιορδάνης
To άρθρο Ανθή Βούλγαρη: Το θαύμα που έζησε πριν το σοβαρό χειρουργείο στο κεφάλι δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΗ Ανθή Βούλγαρη για το θαύμα που έζησε στο χειρουργείο της
“Όταν βγήκα κι είχαν τελειώσει όλα, είδα μια πολύ όμορφη μορφή, δεν έχω ξαναδεί πιο όμορφο άντρα…” ανέφερε η Ανθή Βούλγαρη. Στον καναπέ των Roomies κάθισαν ο Ιορδάνης Χσαπόπουλος κι η Ανθή Βούλγαρη, όπου μίλησαν για την πορεία τους στην πρωινή ζώνη του Mega. Μάλιστα η ηθοποιός αναφέρθηκε και στο σημαντικό χειρουργείο που είχε κάνει […]
Διαβάστε το στο irafina.grΗ Ανθή Βούλγαρη για το θαύμα που έζησε στο χειρουργείο της – Όταν βγήκα είδα μια πολύ όμορφη μορφή, δεν έχω ξαναδεί πιο όμορφο άντρα…
“Όταν βγήκα κι είχαν τελειώσει όλα, είδα μια πολύ όμορφη μορφή, δεν έχω ξαναδεί πιο όμορφο άντρα…” ανέφερε η Ανθή Βούλγαρη. Στον καναπέ των Roomies...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η Ανθή Βούλγαρη για το θαύμα που έζησε στο χειρουργείο της – Όταν βγήκα είδα μια πολύ όμορφη μορφή, δεν έχω ξαναδεί πιο όμορφο άντρα…
Διαβάστε το στο spoilers