Νέα σοκαριστική καταγγελία για Φιλιππίδη – Όρμησε να με βιάσει. Με άρπαξε απο τον λαιμό και…
13:50 - 07/03/2021
Η νεαρή ηθοποιός, σύμφωνα με το Documento, έχει καταγγείλει το περιστατικό στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και έχει ήδη καταθέσει στις εισαγγελικές αρχές, οι οποίες διερευνούν τον φάκελο που...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Νέα σοκαριστική καταγγελία για Φιλιππίδη – Όρμησε να με βιάσει. Με άρπαξε απο τον λαιμό και…
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νέα καταγγελία για Φιλιππίδη: Ορμησε να με βιάσει, έτρεμα όταν χτυπούσε το κινητό μου
Η νεαρή ηθοποιός, σύμφωνα με την εφημερίδα Documento, έχει καταγγείλει το περιστατικό στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και έχει ήδη καταθέσει στις εισαγγελικές αρχές. Διαβάστε περισσότερα στο Ethnos.gr
The post Νέα καταγγελία για Φιλιππίδη: Ορμησε να με βιάσει, έτρεμα όταν χτυπούσε το κινητό μου appeared first on Menshouse.gr.
Διαβάστε το στο menshouse.grΝέα καταγγελία για Φιλιππίδη: Ορμησε να με βιάσει, έτρεμα όταν χτυπούσε το κινητό μου
Πληθαίνουν μέρα με τη μέρα οι καταγγελίες γυναικών για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση. Αυτή τη φορά, μία νεαρή κοπέλα καταγγέλλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού, περιγράφοντας τις προσπάθειες του γνωστού ηθοποιού να καταστρέψει την καριέρα της επειδή, όπως λέει η ίδια και δημοσιεύει η εφημερίδα «Documento», δεν ενέδωσε στις ορέξεις του. Η νεαρή ηθοποιός […]
Διαβάστε το στο irafina.grΝέα καταγγελία για Φιλιππίδη: «Όρμησε να με βιάσει, έτρεμα όταν χτυπούσε το κινητό μου»
Νέα καταγγελία για Φιλιππίδη: «Όρμησε να με βιάσει, έτρεμα όταν χτυπούσε το κινητό μου» Η νεαρή ηθοποιός, σύμφωνα με την εφημερίδα Documento, έχει καταγγείλει το περιστατικό στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και έχει ήδη καταθέσει στις εισαγγελικές αρχές Πληθαίνουν μέρα με τη μέρα οι καταγγελίες γυναικών για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση. Αυτή τη φορά, μία νεαρή κοπέλα […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr