Σ.Μπεκατώρου για ημέρα της Γυναίκας: «Χρειάζομαι τον σεβασμό σου κάθε μέρα»
15:29 - 08/03/2021
Η Σοφία Μπεκατώρου έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα το τελευταίο χρονικό διάστημα, κάτι που έκανε και με την σημερινή της ανάρτηση για την γιορτή της Γυναίκας.
Ανεβάζοντας μια φωτογραφία με λουλούδια, τα αφιερώνει σε εκείνες τις γυναίκες που σήμερα δεν θα λάβουν κανένα τριαντάφυλλο, αλλά εκείνη έλαβε εξαιτίας τους. Ολόκληρη η ανάρτηση:
“Σήμερα γιορτάζουμε λένε και τρέχουμε κι εμείς να στολιστούμε, να νιώσουμε γυναίκες..
Μας έδωσαν μια μέρα να χαρούμε..
Δεν την θέλω.
Θέλω κάθε μέρα να μου ανήκει, να με σέβεσαι, να μου μιλάς ωραία,
να μην με απαξιώνεις μέσα από κρυμμένα συμφραζόμενα. Θέλω να σε κοιτώ στα μάτια και να μην στρίβεις το βλέμμα προς τα κάτω.
Αν θες να γιορτάζουμε δες με, όπως είμ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοφία Μπεκατώρου για την Ημέρα της Γυναίκας: “Θέλω κάθε μέρα να με σέβεσαι”
Η πρωτοστάτης του ελληνικού #metoo, Σοφία Μπεκατώρου, σε μια συγκινητική ανάρτηση για την Ημέρα της Γυναίκας, αναφέρεται στον σεβασμό που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα, κάθε μέρα, χωρίς την απαξίωση μέσα από κρυμμένα συμφραζόμενα. Ανεβάζοντας μια φωτογραφία με λουλούδια, τα αφιερώνει σε εκείνες τις γυναίκες που σήμερα δεν θα λάβουν κανένα τριαντάφυλλο, αλλά εκείνη έλαβε εξαιτίας τους. […]
Διαβάστε το στο Newside.grΣοφία Μπεκατώρου για την Ημέρα της Γυναίκας : «Θέλω κάθε μέρα να με σέβεσαι»
Η Ολυμπιονίκης ανάρτησε μια φωτογραφία με λουλούδια
Διαβάστε το στο Μηταράκης για Ημέρα της Γυναίκας: Στο υπουργείο εφαρμόζουμε τον σεβασμό και τις ίσες ευκαιρίες
«Η γυναίκα πρέπει να απολαμβάνει εμπιστοσύνη, εργασιακή ασφάλεια και αξιοκρατία σε κάθε δημόσιο ή ιδιωτικό οργανισμό», ανέφερε ο υπουργός Μετανάστευσης…
Διαβάστε το στο NewsBombΜήνυμα Μπεκατώρου για την Ημέρα της Γυναίκας : «Θέλω κάθε μέρα να με σέβεσαι»
Διαβάστε το στο tovimaΣοφία Μπεκατώρου για την Ημέρα της Γυναίκας : «Θέλω κάθε μέρα να με σέβεσαι» (pic)
Διαβάστε το στο to10.grΜηταράκης για Ημέρα της Γυναίκας: Στο υπουργείο εφαρμόζουμε τον σεβασμό και τις ίσες ευκαιρίες
«Η γυναίκα πρέπει να απολαμβάνει εμπιστοσύνη, εργασιακή ασφάλεια και αξιοκρατία σε κάθε δημόσιο ή ιδιωτικό οργανισμό», ανέφερε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και πρόσθεσε: «Στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου εφαρμόζουμε στην πράξη και τον σεβασμό και τις ίσες ευκαιρίες». Με ένα ξεχωριστό βίντεο, στο οποίο μιλούν […]
The post Μηταράκης για Ημέρα της Γυναίκας: Στο υπουργείο εφαρμόζουμε τον σεβασμό και τις ίσες ευκαιρίες appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr