Γραμμόζης: «Ξέρω τι σημαίνει Σάλκε»

20:39 - 08/03/2021

Γραμμόζης: «Ξέρω τι σημαίνει Σάλκε» 08/03/2021 Ο Δημήτρης Γραμμόζης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Σάλκε που δίνει μάχη για την παραμονή στην Bundesliga. Ο τεχνικός των «βασιλικών μπλε» mίλησε για την πρόκληση στην καριέρα του, τις δυσκολίες, ενώ δεν εξέφρασε ανησυχία για το αν θα «καεί». Όσα είπε ο Δημήτρης Γραμμόζης:  «Υπέγραψα συμβόλαιο ενάμιση χρόνου για κάποιον λόγο. Παρά την πίεση, απολαμβάνω να είμαι προπονητής σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο. Δεν με νοιάζει αν θα καώ’. Η ομάδα που απέδειξε ότι είναι διατεθειμένη να τα δώσει όλα. Ήρθαμε για να κάνουμε τη διαφορά και οι παίκτες θέλουν να ανεβάσουν ρυθμούς. Στο τέλος θα δούμε που θα έχουμε φτάσει. Θέλ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γραμμόζης: «Δεν με νοιάζει εάν θα “καώ”»

Ο Δημήτρης Γραμμόζης πήρε το «βάπτισμα του πυρός» στον πάγκο της Σάλκε κατακτώντας τον πρώτο βαθμό με τους «βασιλικούς μπλε», μετά το 0-0 απέναντι στη Μάιντς στη «Βέλτινς Αρένα» του…

Διαβάστε το στο politik.gr

Γραμμόζης: «Δεν με νοιάζει εάν θα “καώ”»

Ο Δημήτρης Γραμμόζης πήρε το «βάπτισμα του πυρός» στον πάγκο της Σάλκε κατακτώντας τον πρώτο βαθμό με τους «βασιλικούς μπλε», μετά το 0-0 απέναντι στη Μάιντς στη «Βέλτινς Αρένα» του Γκελζενκίρχεν.

Διαβάστε το στο analitis.gr

Γραμμόζης: «Δεν με νοιάζει κι αν καώ στη Σάλκε!»

Ο Δημήτρης Γραμμόζης μίλησε σε γερμανικό Μέσο για την απόφασή του να αναλάβει τη Σάλκε αλλά και το "αύριο" που κρύβεται πίσω από το συμβόλαιό του.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)