Κωνσταντίνος Καζάκος: Σπάνια φώτο με τον γιο του Ιάσονα

07:12 - 09/03/2021

Μπαμπάς και γιος απόλαυσαν τη βόλτα τους στο ναό του Πoσειδώνα στο Σούνιο.

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνος Δανίκας: «Γι’ αυτό το λόγο έχει χαθεί ο Γιώργος Μαρίνος»

Ο Κωνσταντίνος Δανίκας βρέθηκε για πρώτη φορά από τις Άγριες Μέλισσες απέναντι από τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, […] The post Κωνσταντίνος Δανίκας: «Γι’ αυτό το λόγο έχει χαθεί ο Γιώργος Μαρίνος» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος απαντά για το διαζύγιο από την Ιωάννα Μαρτζούκου

Για το διαζύγιό του από την Ιωάννα Μαρτζούκου απάντησε ο Κωνσταντίνος Καζάκος στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη». «Ο γάμος […] The post Ο Κωνσταντίνος Καζάκος απαντά για το διαζύγιο από την Ιωάννα Μαρτζούκου appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος απαντά για το διαζύγιο από την Ιωάννα Μαρτζούκου (βίντεο)

Για το διαζύγιό του από την Ιωάννα Μαρτζούκου απάντησε ο Κωνσταντίνος Καζάκος στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη». «Ο γάμος μου με την Ιωάννα έφτασε στο τέλος του και προχωράμε αλλιώς τώρα. Προχωράμε αλλιώς και κοιτάμε το καλό του μικρού. Σαφώς και είμαστε παρόντες για το παιδί, μπορεί όχι ταυτόχρονα, αλλά είμαστε παρόντες. Εντάξει, εγώ […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Κωνσταντίνος Δανίκας: Γι’ αυτό το λόγο έχει χαθεί ο Γιώργος Μαρίνος

“Ο Γιώργος Μαρίνος πάντρεψε τους γονείς μου και με βάφτισε κιόλας”, αποκαλύπτει ο Κωνσταντίνος Δανίκας από τις Άγριες Μέλισσες. Ο Κωνσταντίνος Δανίκας βρέθηκε για πρώτη... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κωνσταντίνος Δανίκας: Γι’ αυτό το λόγο έχει χαθεί ο Γιώργος Μαρίνος

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες