Κωνσταντίνος Καζάκος: “O γάμος μου έχει τελειώσει, τώρα έχω βρει ένα πλάσμα που αγαπώ πολύ”

13:35 - 09/03/2021

Καλεσμένος στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, Πάμε Δανάη, βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο Κωνσταντίνος Καζάκος. To άρθρο Κωνσταντίνος Καζάκος: “O γάμος μου έχει τελειώσει, τώρα έχω βρει ένα πλάσμα που αγαπώ πολύ” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καζάκος: Με την Ιωάννα χωρίσαμε, τώρα έχω βρει ένα πλάσμα το οποίο αγαπώ πάρα πολύ

Για τον χωρισμό του με την Ιωάννα Μαρτζούκου με την οποία έχουν αποκτήσει ένα γιο μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη την Τρίτη (9/3) ο Κωνσταντίνος Καζάκος. «Ο γάμος μου με την Ιωάννα έφτασε στο τέλος του και προχωράμε αλλιώς τώρα. Προχωράμε αλλιώς και κοιτάμε το καλό του μικρού» είπε ο Κωνσταντίνος Καζάκος στην εκπομπή του […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Στο μυαλό του κόσμου έχει γίνει το θέατρο ένα μεγάλο μπου…λο»

Στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» βρέθηκε σήμερα ο Κωνσταντίνος Καζάκος, ο οποίος αναφέρθηκε και στη “βόμβα” που έχει σκάσει […] The post Κωνσταντίνος Καζάκος: «Στο μυαλό του κόσμου έχει γίνει το θέατρο ένα μεγάλο μπου…λο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος ξεσπά: Στο μυαλό του κόσμου έχει γίνει ο χώρος ένα μεγάλο μπου@@ελο

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος καλεσμένος της εκπομπής «Πάμε Δανάη» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έγιναν στον καλλιτεχνικό χώρο.     «Θλίβομαι για αυτό που ξεκίνησε... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ο Κωνσταντίνος Καζάκος ξεσπά: Στο μυαλό του κόσμου έχει γίνει ο χώρος ένα μεγάλο μπου@@ελο

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της