Νέα Σμύρνη: Μαρτυρία σοκ για τον τραυματία αστυνομικό – «Αν δεν γυρνούσαμε πίσω, δεν θα ζούσε»

06:36 - 10/03/2021

Συγκλονίζει η μαρτυρία για την επίθεση σε βάρος του αστυνομικού της ομάδας ΔΡΑΣΗ που τραυματίστηκε βαρύτατα από τους κουκουλοφόρους στη Νέα Σμύρνη Το μέλος της ομάδας ΔΡΑΣΗ που συμμετείχε στην ίδια ομάδα με αυτή στην οποία ανήκε ο 24χρονος αστυνομικός που δέχθηκε την άγρια επίθεση μίλησε στα ΝΕΑ λέγοντας ότι «αν δεν γυρνούσαμε πίσω, δεν […] The post Νέα Σμύρνη: Μαρτυρία σοκ για τον τραυματία αστυνομικό – «Αν δεν γυρνούσαμε πίσω, δεν θα ζούσε» appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νέα Σμύρνη -Τα πρώτα λόγια του τραυματία αστυνομικού: «Είμαι καλά, θα αντέξω»

«Προσπάθησα να σώσω το όπλο μου», είπε σε συναδέρφους του

Διαβάστε το στο

Σε σοβαρή κατάσταση αλλά χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του νοσηλεύεται ο 24χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη το απόγευμα της Τρίτης. Ο αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο. Σύμφωνα με το MEGA o 24χρονος τραυματίας αστυνομικός με καταγωγή από τις Σέρρες, μίλησε με συναδέλφους του […]

Διαβάστε το στο Newside.gr

Νέα Σμύρνη : Τα πρώτα λόγια του τραυματία αστυνομικού: «Είμαι καλά, θα αντέξω»

Ο νεαρός αστυνομικός που χτυπήθηκε στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός του από τους κουκουλοφόρους είπε στους συναδέλφους του ότι «είμαι καλά, θα αντέξω»

Διαβάστε το στο

Νέα Σμύρνη : Τα πρώτα λόγια του τραυματία αστυνομικού: «Είμαι καλά, θα αντέξω»

Ο νεαρός αστυνομικός που χτυπήθηκε στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός του από τους κουκουλοφόρους είπε στους συναδέλφους του ότι «είμαι καλά, θα αντέξω»

Διαβάστε το στο tovima

Νέα Σμύρνη - Συγκινούν τα πρώτα λόγια του τραυματία αστυνομικού: "Μην φοβάστε, θα αντέξω"

Σε σοβαρή κατάσταση αλλά χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του, νοσηλεύεται ο αστυνομικός που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των βίαιων επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Επεισόδια Ν. Σμύρνη -Τα πρώτα λόγια του τραυματία αστυνομικού: «Μη φοβάστε, θα αντέξω»

Στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο νοσηλεύεται, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του, ο 27χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη το απόγευμα της Τρίτης.

Διαβάστε το στο Skai.gr

Νέα Σμύρνη: Τα τελευταία νέα για την υγεία του τραυματία αστυνομικού

Δεκαέξι συλλήψεις έγιναν συνολικά από την αστυνομία κατά τη διάρκεια των χτεσινών σοβαρών επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη, ενώ προσήχθησαν και άλλα 11 άτομα, αλλά αφέθηκαν ελεύθερα. Οι αστυνομικοί που τραυματίστηκαν, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι συνολικά πέντε. Οι τρεις παραμένουν για νοσηλεία στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, χωρίς να διατρέχουν κάποιο κίνδυνο, ενώ οι άλλοι δύο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

«Προσπάθησα να σώσω το όπλο μου», είπε σε συναδέρφους του Σε σοβαρή κατάσταση αλλά χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του νοσηλεύεται ο 24χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη το απόγευμα της Τρίτης. Ο αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο. Σύμφωνα με το MEGA o 24χρονος τραυματίας ...

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Μαρτυρία-σοκ : «Αν δεν γυρνούσαμε πίσω, ο συνάδελφός μας δεν θα ζούσε»

«Γυρίσαμε στο σημείο προκειμένου να τον απεγκλωβίσουμε, ενώ είχαν σπεύσει προς βοήθειά του και ΜΑΤ» λένε οι άντρες της «ΔΡΑΣΗ».

Διαβάστε το στο to10.gr

Σε σοβαρή κατάσταση αλλά χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του νοσηλεύεται ο 24χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη το απόγευμα της Τρίτης. Ο αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο. Σύμφωνα με το MEGA o 24χρονος τραυματίας αστυνομικός με καταγωγή από τις Σέρρες, μίλησε με συναδέλφους του που τον επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο. Ο […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Νέα Σμύρνη: Στους 5 οι τραυματίες αστυνομικοί – 27 οι προσαγωγές

Στους 5 ανήλθαν οι τραυματίες αστυνομικοί των χθεσινών επεισοδίων που ακολούθησαν της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας κατοίκων και συλλογικοτήτων στην περιοχή της... The post Νέα Σμύρνη: Στους 5 οι τραυματίες αστυνομικοί – 27 οι προσαγωγές appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι