Νέα Σμύρνη: «Είμαι καλά, θα αντέξω» - Η πρώτη δήλωση του τραυματία αστυνομικού
06:48 - 10/03/2021
Ο αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ που τραυματίστηκε μετά την επίθεση κουκουλοφόρων σε βάρος του στη Νέα Σμύρνη νοσηλεύεται στο 401…
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νέα Σμύρνη: «Προσπάθησα να σώσω το όπλο μου» – Τα πρώτα λόγια του τραυματία αστυνομικού
Σε σοβαρή κατάσταση αλλά χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του νοσηλεύεται στο 401 Γενικό Νοσοκομείο ο αστυνομικός που δέχτηκε άγρια επίθεση κατά τη διάρκεια των ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Νέα Σμύρνη: «Προσπάθησα να σώσω το όπλο μου» – Τα πρώτα λόγια του τραυματία αστυνομικού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Νέα Σμύρνη: Έρευνα για το αντικείμενο που κρατά ο αστυνομικός (vid)
Έρευνα έχει ξεκινήσει το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. για το στιγμιότυπο με τον αστυνομικό που κρατάει ένα αντικείμενο στο χέρι του, κατά την διάρκεια των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη.
Διαβάστε το στο Νέα Σμύρνη: «Μη φοβάστε, θα αντέξω» – Τα πρώτα λόγια του αστυνομικού μετά την επίθεση
Επεισόδια ανάμεσα σε αστυνομικούς και κουκουλοφόρους -με εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου- σημειώθηκαν χθες το βράδυ στη Νέα Σμύρνη στο πλαίσιο συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία της πόλης με αφορμή τα γεγονότα της περασμένης Κυριακής. Όπως έχει γίνει γνωστό κατά τη διάρκεια της άγριας σύγκρουσης τραυματίστηκε σοβαρά ένας...
The post Νέα Σμύρνη: «Μη φοβάστε, θα αντέξω» – Τα πρώτα λόγια του αστυνομικού μετά την επίθεση appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΝέα Σμύρνη: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. δράστης του ξυλοδραμού του αστυνομικού
ΕΛΛAΔΑ
Στην ταυτοποίηση και κράτηση ενός από τους δράστες του ξυλοδαρμού του αστυνομικού της ομάδας ΔΡΑΣΗ στη διάρκεια των επεισοδίων της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη φαίνεται ότι έχει προχωρήσει η αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 22χρονο, ο οποίος κατηγορείται ότι ήταν ένας από εκείνους που ξυλοκόπησαν τον αστυνομικό. κατά τα εκτεταμένα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη. Ο 22χρονος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες προέρχεται από ομάδα χούλιγκανς, ενώ από τον ίδιο χώρο εκτιμάται ότι προέρχονται οι περισσότεροι από τους δράστες.
Για την αστυνομία ωστόσο, πρόσωπο-κλειδί για την υπόθεση είναι ο εντοπισμός του άνδρα που κλώτσησε και έριξε από τη μηχανή τον ειδικό φρουρό.Υπενθυμίζεται πως
Διαβάστε το στο topontiki.grΗ πρώτη φράση «είμαι καλά, θα αντέξω», του τραυματία αστυνομικού και το «ναι αλλά» στα social media
Η θλιβερή «ζυγαριά» του και «εσείς κάνατε χειρότερα» πάνω στην εικόνα του πεσμένου στην άσφαλτο αστυνομικού. Η υπομονή μας εξαντλήθηκε, λέει η ΠΟΑΣΥ
The post Η πρώτη φράση «είμαι καλά, θα αντέξω», του τραυματία αστυνομικού και το «ναι αλλά» στα social media appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.grΝέα Σμύρνη: Μου φώναζαν «πουτ@@@ θα πεθάνεις» - Η κατάθεση σοκ του τραυματία αστυνομικού
Σοκ προκαλεί η περιγραφή από τον τραυματία αστυνομικό της ομάδας…
Διαβάστε το στο onsports.grΝέα Σμύρνη: Σταθερή η κατάσταση του αστυνομικού
Σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας του τραυματισμένου, στα χθεσινά σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Νέα Σμύρνη, αστυνομικού, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου για τη ζωή του στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (401 ΓΣΝΑ), μαζί με άλλους δύο συναδέλφους του, οι οποίοι φέρουν πολύ πιο ελαφρά τραύματα. Ο άτυχος αστυνομικός φέρει σοβαρά θλαστικά […]
The post Νέα Σμύρνη: Σταθερή η κατάσταση του αστυνομικού first appeared on Lykavitos.gr.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΝέα Σμύρνη: Έρευνα για το αντικείμενο που κρατά ο αστυνομικός
Έρευνα έχει ξεκινήσει το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. για το στιγμιότυπο με τον αστυνομικό που κρατάει ένα αντικείμενο στο χέρι του, κατά την διάρκεια των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη. Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια εικόνα με έναν αστυνομικό να έχει σηκωμένο χέρι και να κρατά ένα αντικείμενο, στα επεισόδια που συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης (9/3) στη Νέα Σμύρνη. […]
The post Νέα Σμύρνη: Έρευνα για το αντικείμενο που κρατά ο αστυνομικός appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΝέα Σμύρνη: Σταθερή η κατάσταση του αστυνομικού
Σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας του τραυματισμένου, στα χθεσινά σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Νέα Σμύρνη, αστυνομικού, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου για τη ζωή του στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (401 ΓΣΝΑ), μαζί με άλλους δύο συναδέλφους του, οι οποίοι φέρουν πολύ πιο ελαφρά τραύματα. Ο άτυχος αστυνομικός φέρει σοβαρά θλαστικά […]
Διαβάστε το στο tilegrafimanews.grΝέα Σμύρνη: «Είμαι καλά, θα αντέξω» – Τα πρώτα λόγια του αστυνομικού
Ο αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ που τραυματίστηκε μετά την επίθεση κουκουλοφόρων σε βάρος του στη Νέα Σμύρνη νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA o 24χρονος τραυματίας αστυνομικός με καταγωγή από τις Σέρρες μίλησε με συναδέλφους του που τον επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο αργά το βράδυ της Τρίτης. Κατά τις ίδιες …
Διαβάστε το στο agriniopress.grΝέα Σμύρνη: «Είμαι καλά, θα αντέξω» – Η πρώτη δήλωση του τραυματία αστυνομικού
Ο αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ που τραυματίστηκε μετά την επίθεση κουκουλοφόρων σε βάρος του στη Νέα Σμύρνη νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA o 24χρονος τραυματίας αστυνομικός με καταγωγή από τις Σέρρες μίλησε με συναδέλφους του που τον επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο αργά το βράδυ της Τρίτης. Κατά τις ίδιες […]
The post Νέα Σμύρνη: «Είμαι καλά, θα αντέξω» – Η πρώτη δήλωση του τραυματία αστυνομικού appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.grΝέα Σμύρνη: Μου φώναζαν «πουτ@@@ θα πεθάνεις» – Η κατάθεση σοκ του τραυματία αστυνομικού
Νέα Σμύρνη: Μου φώναζαν «πουτ@@@ θα πεθάνεις» – Η κατάθεση σοκ του τραυματία αστυνομικού Σοκ προκαλεί η περιγραφή από τον τραυματία αστυνομικό της ομάδας ΔΡΑΣΗ της στιγμής της επίθεσης που δέχθηκε από τους κουκουλοφόρους στη Νέα Σμύρνη. Ο νεαρός αστυνομικός στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. που τον επισκέφθηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται σοβαρά […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr