Ν. Σμύρνη: Άγριος ξυλοδαρμός από αστυνομικούς έξω από κατάστημα! Χαστούκισαν γυναίκα – ΒΙΝΤΕΟ
07:40 - 10/03/2021
Χάος και βία στην Νέα Σμύρνη...
Το άρθρο Ν. Σμύρνη: Άγριος ξυλοδαρμός από αστυνομικούς έξω από κατάστημα! Χαστούκισαν γυναίκα – ΒΙΝΤΕΟ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γεροβασίλη: Ο ξυλοδαρμός αστυνομικού έγινε από προβοκατόρικα στοιχεία που πρέπει να συλληφθούν
«Χθες στη Νέα Σμύρνη αναγκάστηκαν οι πολίτες να υπερασπιστούν τη γειτονιά τους μετά τα επεισόδια της Κυριακής, τις σκηνές βίας και τον άγριο ξυλοδαρμό του νεαρού. Κάποιες δεκάδες παραβατικά στοιχεία έδρασαν προβοκατόρικα και έφτασαν στον απόλυτα καταδικαστέο άγριο ξυλοδαρμό του αστυνομικού στον οποίο και εύχομαι περαστικά. Αυτό όμως δεν αποτελεί δικαιολογία να δρουν αστυνομικοί ως […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΝέα Σμύρνη: Ο άγριος ξυλοδαρμός του αστυνομικού και τα πρώτα λόγια του από το νοσοκομείο
Σοκάρουν οι εικόνες στη Ν.Σμύρνη με τους εξαγριωμένους χούλιγκαν να δέρνουν τον πεσμένο στο έδαφος αστυνομικό. Τι είπε στους συναδέλφους του μέσα από το νοσοκομείο. Ομάδα χούλιγκαν που πήγαν στην πορεία στη Νέα Σμύρνη με μοναδικό σκοπό να δημιουργήσουν επεισόδια κρύβεται πίσω από τη άγρια επίθεση κατά του αστυνομικού που επί 2,5 λεπτά δεχόταν πεσμένος στο έδαφος δολοφονικά χτυπήματα.
«Την ώρα που είμαι πάνω στο μηχανάκι, καταλαβαίνω κάποιος να μου επιτίθεται και να με ρίχνει κάτω από το μηχανάκι. Έπρεπε να σκεφτώ αν έχω ασφαλίσει το κράνος. Έψαχναν να βρουν τρόπο να βγάλουν το κράνος». Αυτά είναι τα πρώτα λόγια που είπε ο αστυνομικός στους συναδέλφους του, ειδικούς φρουρούς που έσπευσαν στο νο
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr