Παπασταθόπουλος: «Δεν έχω ν΄ αποδείξω τίποτα στον Αρτέτα και σε κανέναν άλλο»

11:09 - 10/03/2021

Η πρώτη μάχη του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στους «16» του Europa League πλησιάζει (11/03, 22:00), με την ελληνική ομάδα να είναι πανέτοιμη για νέο θρίαμβο επί των «κανονιέρηδων».

Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παπασταθόπουλος: «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν»!!

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, μίλησε σε αγγλικό Μέσο, παραμονές του πρώτου ματς με την Άρσεναλ, κάνοντας σαφές ότι δεν έχει να αποδείξει τίποτα στον πρώην προπονητή του Μικέλ Αρτέτα. Η μοίρα κι η κληρωτίδα φέρνει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο αντιμέτωπο με την πρώην ομάδα του, την Άρσεναλ. Ο Μικέλ Αρτέτα, δεν πίστεψε στο διεθνή στόπερ και δεν του έδωσε χρόνο […]

Διαβάστε το στο sportstonoto.gr

Παπασταθόπουλος: «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα στον Αρτέτα»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στην Αγγλία, ενόψει του αγώνα Ολυμπιακός – Άρσεναλ για το Europa League. Το άρθρο Παπασταθόπουλος: «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα στον Αρτέτα» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού, Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της αυριανής (11/3) πρώτης αναμέτρησης με αντίπαλο την Άρσεναλ.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Παπασταθόπουλος: «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα στον Αρτέτα» 10/03/2021 Σε συνέντευξή του στην αγγλική ιστοσελίδα football.london, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος επεσήμανε ότι δεν βλέπει τα ματς με την Άρσεναλ (11/3, 22:00 & 18/3, 19:55) σαν μια ευκαιρία να πάρει... εκδίκηση από τον Μικέλ Αρτέτα. «Ακόμα μιλάω με πολλούς ανθρώπους από την Άρσεναλ, καθώς ήμουν στην ομάδα δυόμιση χρόνια. Είμαι σε επαφή με τους παίκτες. Μίλησα μαζί τους και είναι χαρούμενοι που θα παίξουμε αντίπαλοι», ανέφερε ο κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών και πρόσθεσε για το εάν βλέπει τα παιχνίδια αυτά ως μια ευκαιρία να δώσει απαντήσεις στον Αρτέτα για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τη

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Παπασταθόπουλος: «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν, ούτε στον Αρτέτα»

Η μοίρα κι η κληρωτίδα φέρνει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο αντιμέτωπο με την πρώην ομάδα του, την Άρσεναλ. Ο Μικέλ Αρτέτα, δεν πίστεψε στο διεθνή στόπερ και δεν του έδωσε χρόνο συμμετοχής οδηγώντας τον στο… Λιμάνι.   Ο «Πάπα», μιλώντας στο «Football.london», αναφέρθηκε στις σχέσεις που διατηρεί με αρκετά μέλη των «κανονιέρηδων», για τη μεταγραφή του […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ naftemporiki.gr

Χρηματιστήριο: Επιλεκτικά ανοδικά με το βλέμμα στα εταιρικά μεγέθη

Παγκόσμιο Βαρόμετρο ManpowerGroup: Μόνο το 65% των εργαζομένων νιώθει εργασιακή ασφάλεια – Ένας στους 2 βιώνει καθημερινό άγχος

Ο Μπιλ Γκέιτς βγάζει στο σφυρί το «μυστικό» εκπληκτικό σούπερ γιοτ του

Μανώλης Μητσιάς – «Δεν ήσουν έρωτας»: Μία ανατρεπτική μουσική πρόταση

Τι προβλέπει η Axia Ventures για τα οικονομικά αποτελέσματα της Πειραιώς

Εκμεταλλευτείτε το καλοκαίρι για να βελτιώσετε τη στάση του σώματός σας – χωρίς γυμναστήριο