Ζαγοράκης : «Ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για την ΕΠΟ, απευθύνω προσκλητήριο συσπείρωσης»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ζαγοράκης : Ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για την ΕΠΟ – Απευθύνω προσκλητήριο συσπείρωσης
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΠΟ
Διαβάστε το στο Ζαγοράκης : Ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για την ΕΠΟ – Απευθύνω προσκλητήριο συσπείρωσης
Lamianow.gr
Ζαγοράκης : Ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για την ΕΠΟ – Απευθύνω προσκλητήριο συσπείρωσης
Επίσημη είναι πλέον η υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ. Πριν από λίγο ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας ανακοίνωσε πως κατεβαίνει στις επικείμενες εκλογές και ζήτησε συσπείρωση απ’ όλους. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Οι επικείμενες εκλογές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα αποτελέσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σημείο τομής για […]
LamiaNow News
Διαβάστε το στο lamianow.grΑνακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την ΕΠΟ ο Ζαγοράκης: «Μοναδική ευκαιρία για να αλλάξουμε, απευθύνω προσκλητήριο συσπείρωσης» (ΦΩΤΟ)
Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την ΕΠΟ ο Ζαγοράκης: «Μοναδική ευκαιρία για να αλλάξουμε, απευθύνω προσκλητήριο συσπείρωσης» (ΦΩΤΟ)
10/03/2021
Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΠΟ ανακοίνωσε ο Θοδωρής Ζαγοράκης.
Ο παλαίμαχος άσος και Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έκανε κάλεσμα συσπείρωσης, τονίζει ότι "δεν χρειάζεται να επιβληθώ μέσω τρίτων" και απευθύνει "προσκλητήριο συνεννόησης και σύμπνοιας προς κάθε κατεύθυνση για να φτάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο εκεί που του αξίζει".
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Οι επικείμενες εκλογές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα αποτελέσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σημείο τομής για την πορεία του ελ
Διαβάστε το στο filathlos.gr