Ο Βασίλης Οικονόμου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον ΣΕΓΑΣ.
14:03 - 10/03/2021
Ο βουλευτής της ΝΔ διεκδικεί την εκλογή του ως Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, με τον συνδυασμό της «Αναγέννησης», της οποίας ηγείται η Τασούλα Κελεσίδου. «Στόχος μου να συνεισφέρω με την εμπειρία μου, τις γνώσεις μου και τις αξίες που υπηρετώ σε ένα νέο και δημιουργικό κύκλο υπό την ηγεσία της Ολυμπιονίκης και φίλης […]
The post Ο Βασίλης Οικονόμου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον ΣΕΓΑΣ. appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε Περισσότερα στο logiastarata.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Οι Αμερικανοί σκηνοθέτες ανακοίνωσαν τις υποψηφιότητες τους
Με τις φετινές υποψηφιότητες των Όσκαρ επιτέλους να πλησιάζουν (ανακοινώνονται σε λίγες μέρες στις 15/3), το Σωματείο Αμερικάνων Σκηνοθετών – Directors Guild of America ανακοίνωσε τις υποψηφιότητές του ξεκαθαρίζοντας το τοπίο, με την Κινέζικης καταγωγής Κλόι Ζάο με το εξαιρετικό φιλμ της «Nomadland» και την Εμεραλντ Φένελ με το «Promising Young Woman» να είναι οι γυναίκες σκηνοθέτιδες, οι οποίες κατέχουν τις δύο από τις πέντε θέσεις στην κατηγορία της Καλύτερης Σκηνοθεσία για Ταινία Μεγάλου Μήκους.
Διαβάστε το στο thebest.grΑνακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον ΣΕΓΑΣ ο Κεντέρης (ΦΩΤΟ)
Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον ΣΕΓΑΣ ο Κεντέρης (ΦΩΤΟ)
10/03/2021
Ο σπουδαιότερος αθλητής του ελληνικού στίβου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον ΣΕΓΑΣ.
Ο λόγος για τον Κώστα Κεντέρη,
Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Σίδνεϋ ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για την επόμενη μέρα του στίβου και κατεβαίνει τις εκλογές, στηρίζοντας την υποψηφιότητα της Σοφίας Σακοράφα για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ.
Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του με το πρωτοσέλιδο αθλητικής εφημερίδας.
Μαζί με αυτό, ο Κώστας Kεντέρης, έγραψε:
«Μέσα από το ταξίδι μου στον αθλητισμό έμαθα πολλά για τους ανθρώπους και για τον ίδιο μου τον εαυτό. Ε
Διαβάστε το στο filathlos.gr