Θεοδώρα Σιάρκου: «Απείχα συνειδητά από την τηλεόραση, αλλά μετά πέρασα στα αζήτητα»

14:13 - 10/03/2021

Στην εκπομπή «Pop Up» και τον Ιορδάνη Παπακυριακού έδωσε συνέντευξη η Θεοδώρα Σιάρκου, η οποία μίλησε για την 13χρονη αποχή […] The post Θεοδώρα Σιάρκου: «Απείχα συνειδητά από την τηλεόραση, αλλά μετά πέρασα στα αζήτητα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεοδώρα Σιάρκου: «Απείχα συνειδητά από την τηλεόραση, αλλά μετά πέρασα στα αζήτητα» (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Στην εκπομπή «Pop Up» μίλησε η Θεοδώρα Σιάρκου, αναφερόμενη στην 13χρονη αποχή της από τα τηλεοπτικά δρώμενα, αλλά και την επιστροφή της μέσα από τη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο». «Ήταν 13 χρόνια απουσίας, οι τελευταίες μου εμφανίσεις ήταν το 2008. Αρχικά δημιούργησα την οικογένειά μου, έκανα τα παιδιά μου, οπότε αυτομάτως με τις εγκυμοσύνες δεν είχα την πολυτέλεια να δουλεύω τόσο όσο θα ήθελα. Απείχα συνειδητά. Μετά το ένα έφερε το άλλο, απουσίασα για τα πρώτα 3-4 χρόνια και μετά πέρασα στα αζήτητα. Όταν πέρασε ο καιρός και αποκαταστάθηκαν οι καταστάσεις στην οικογένειά μου, μεγάλωσαν και τα παιδιά, επέλεξα να εμφανιστώ ξανά και να δηλώσω ότι θέλω να επιστρέψω. Και πολύ σύντομα, σε λι

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο