Κάναντι : «Μετά την αποχώρησή μου από τον Ατρόμητο όλα έχουν διαλύσει»
17:37 - 10/03/2021
Ο Νταμίρ Κάναντι μίλησε για μίλησε σε Μέσο της Αυστρίας για τη δεύτερη θητεία του στον Ατρόμητο και την κατάσταση της ομάδας επί των ημερών του αλλά και μετά την αποχώρησή του.
Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κάναντι: «Μετά την αποχώρησή μου από τον Ατρόμητο όλα έχουν διαλύσει»
Ο Νταμίρ Κάναντι μίλησε για μίλησε σε Μέσο της Αυστρίας για τη δεύτερη θητεία του στον Ατρόμητο και την κατάσταση της ομάδας επί των ημερών του αλλά και μετά την αποχώρησή του. Συνέντευξή στη «Wiener Zeitung» της Αυστρίας παραχώρησε ο Νταμίρ Κάναντι και μίλησε για τη δεύτερη θητεία του στον Ατρόμητο και όσα δεν πήγαν […]
The post Κάναντι: «Μετά την αποχώρησή μου από τον Ατρόμητο όλα έχουν διαλύσει» appeared first on PRESSARIS.
Διαβάστε το στο pressaris.gr«Βόμβες» Κάναντι για την αποχώρηση από Ατρόμητο: «Αυτά ήθελε ο πρόεδρος»
«Βόμβες» Κάναντι για την αποχώρηση από Ατρόμητο: «Αυτά ήθελε ο πρόεδρος»
10/03/2021
Την οικονομική κρίση, τις απαιτήσεις της διοίκησης για συγκεκριμένους παίκτες και τις μεταγραφές του καλοκαιριού έφερε ο Νταμίρ Κάναντι ως κύριους λόγους για τη φετινή πορεία του Ατρόμητου και το τελικό «διαζύγιο» των δύο πλευρών, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα είπε σε συνέντευξή του στη «Wiener Zeitung».
Ο Αυστριακός τόνισε ότι οι μεταγραφές του καλοκαιριού λόγω μείωσης του μπάτζετ δεν ήταν το ίδιο επιτυχημένες όπως τα προηγούμενα χρόνια, ενώ υποστήριξε ότι η διάθεση του Γιώργου Σπανού δεν ήταν ίδια όπως παλιά, ισχυριζόμενος μάλιστα ότι ήθελε να παίζουν αυτοί που είχαν τα υψηλ
Διαβάστε το στο filathlos.gr