Μαρτίνς: «Θέλω αργότερα στο μέλλον να δουλέψω στην Αγγλία»

13:02 - 11/03/2021

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μιλώντας στην εφημερίδα «Telegraph» αναφέρθηκε στο μέλλον του ως προπονητής και σημείωσε πως θα ήθελε να κοουτσάρει μια ομάδα της Αγγλίας. Παράλληλα μίλησε για τον Ολυμπιακό, το ματς με την Άρσεναλ και για τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Για τον Κάρλος Κεϊρόζ, με τον οποίο συνεργάστηκε κατά το παρελθόν:“Άλλαξε τη μεθοδολογία στην Πορτογαλία. Ο τρόπος προπονητικής, μετά […] Το άρθρο Μαρτίνς: «Θέλω αργότερα στο μέλλον να δουλέψω στην Αγγλία» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρτίνς: «Κάποια στιγμή θέλω να δουλέψω στην Premier League»

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα ήθελε στο μέλλον να εργαστεί σε ομάδα της Premier League.

Διαβάστε το στο real.gr

Μαρτίνς: «Κάποια στιγμή θέλω να δουλέψω στην Premier League»

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα ήθελε στο μέλλον να εργαστεί σε ομάδα της Premier League.

Διαβάστε το στο analitis.gr

Ο Μαρτίνς θέλει να δουλέψει στην Αγγλία

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Telegraph”, ο Πέδρο Μαρτίνς εξέφρασε την επιθυμία να εργαστεί κάποια στιγμή στο μέλλον στο αγγλικό πρωτάθλημα. Αναλυτικά δήλωσε: Για τον Κάρλος Κεϊρόζ, με τον οποίο συνεργάστηκε κατά το παρελθόν: “Άλλαξε τη μεθοδολογία στην Πορτογαλία. Ο τρόπος προπονητικής, μετά τον Κεϊρόζ, ήταν διαφορετικός. Εξελιχθήκαμε πολύ. Αγαπώ το ποδόσφαιρο και το μελετώ […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ el.gr

Κολομβία: Οι αντάρτες του ELN κηρύσσουν μονομερή κατάπαυση του πυρός τα Χριστούγεννα

Δολοφόνησαν ακόμα έναν Ρώσο Στρατηγό στη Μόσχα – ΒΙΝΤΕΟ

Σε ποιά σημεία της Δυτικής Ελλάδας υπάρχουν τα μεγαλύτερα αγροτικά μπλόκα

Super League: Τα χθεσινά παιχνίδια έφεραν αλλαγή συσχετισμών στην κορυφή

Κυβέρνηση για αγρότες: Κανένα αίτημα που αντιβαίνει στις δημοσιονομικές δυνατότητες δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό

Δυτ. Μακεδονία: Σε 24ωρο αποκλεισμό η Μπάρα Σιάτιστας -Από παρακαμπτήριο ΙΧ και λεωφορεία