Αντετοκούνμπο: «Απίθανος σουτέρ ο Φορμπς»

08:39 - 12/03/2021

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στις δηλώσεις του, αποθέωσε τον συμπαίκτη του, Μπριν Φορμπς για την εμφάνιση του με τα τρίποντα που πέτυχε. Το άρθρο Αντετοκούνμπο: «Απίθανος σουτέρ ο Φορμπς» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντετοκούνμπο: «Κορυφαίος σουτέρ ο Μπριν Φορμπς»

Με το «δεξί» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του μετά το All-Star Break το Μιλγουόκι, που επικράτησε εύκολα της Νέας Υόρκης με 134-101.

Διαβάστε το στο analitis.gr

Αντετοκούνμπο: «Χαρούμενος που ο Φορμπς είναι συμπαίκτης μου»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά την άνετη νίκη των Μπακς επί των Νικς (134-101), αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη δική του απόδοση και στου συμπαίκτη του, Μπριν Φορμπς.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Αντετοκούνμπο: «Χαρούμενος που ο Φορμπς είναι συμπαίκτης μου»

Αντετοκούνμπο: «Χαρούμενος που ο Φορμπς είναι συμπαίκτης μου» 12/03/2021 Με το… δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις του μετά το All Star Game οι Μπακς που επικράτησαν εύκολα των Νικς με 134-101. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, έπειτα από τη λήξη της αναμέτρησης, μίλησε για τη δική του απόδοση, αλλά και για τον Μπριν Φορμπς, ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 7/7 τρίποντα. Πιο συγκεκριμένα, ο άσος του Μιλγουόκι δήλωσε: «Κάναμε σπουδαία δουλειά στην άμυνα. Συνήθως περιμένουμε στο κέντρο, όμως απόψε τους αντιμετωπίσαμε με αλλαγές, στο ένας εναντίον ενός, κλείσαμε τα κενά. Όλοι θέλαμε να παίξουμε με υπερηφάνεια, να μείνουμε μπροστά τους. Έχω 5/5 στα τελευταία τρία μα

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sportime.gr

Όταν γατάκι βαρέθηκε να προσποιείται και έφαγε με τα… χέρια

Θερίζει τα νοικοκυριά η ακρίβεια: Άδειασαν τα ψυγεία σε 2 χρόνια – Τι αγοράζαμε με 25 ευρώ το 2022 και τι σήμερα

Της… ξέφυγε της Καινούργιου μια πικάντικη λεπτομέρεια για τη σχέση της!

Δεν θα αργήσει να παίξει ο Γιαζίτσι

Προγνωστικά στοιχήματος Χοσέ 11/10: Δυνατό τριήμερο με Εθνικές ομάδες!

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Ο Ζάχος πυροβολεί τον Πέτρο – Ο Ρήγας φυλακή!