Bασικοί Νιάς και Αλεξανδρόπουλος κόνρα στον ΠΑΟΚ
09:57 - 12/03/2021
Εκτεταμένα στιγμιότυπα από πρόσφατους αγώνες του ΠΑΟΚ έδειξε την Πέμπτη στο Κορωπί ο Λάζλο Μπόλονι, που έδειξε ότι θα επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τους Αλεξανδρόπουλο και Νιάς, στο πλευρό του Μαουρίσιο.
Continue reading Bασικοί Νιάς και Αλεξανδρόπουλος κόνρα στον ΠΑΟΚ at Panathinaikos Kosmos.
Διαβάστε Περισσότερα στο panathinaikoskosmos.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άρης: Χωρίς Χαριτόπουλο κόντρα στον Προμηθέα
Χωρίς τον Δημήτρη Χαριτόπουλο θα παραταχθεί ο Άρης αύριο (13/3,...
Το άρθρο Άρης: Χωρίς Χαριτόπουλο κόντρα στον Προμηθέα εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΑγωνία για Διούδη και Αλεξανδρόπουλο ενόψει ΠΑΟΚ
Νέα προβλήματα προέκυψαν για τον Λάζλο Μπόλονι, ενόψει του κυριακάτικου (14/03, 19:00) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονική περιόδου της Super League, καθώς στην προπόνηση της Παρασκευής (12/03), αποχώρησαν με ενοχλήσεις ο Σωκράτης Διούδης κι ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος (δέχθηκε ένα χτύπημα) και η συμμετοχή τους στον αγώνα με το «δικέφαλο του Βορρά», θα ξεκαθαρίσει το Σάββατο (13/03).
Διαβάστε το στο analitis.gr«Συναγερμός» για Διούδη και Αλεξανδρόπουλο στον Παναθηναϊκό!
«Συναγερμός» για Διούδη και Αλεξανδρόπουλο στον Παναθηναϊκό!
12/03/2021
Με προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Ο προπονητής της ομάδας, Λάζλο Μπόλονι είδε κάποιους παίκτες του να αποχωρούν από τη σημερινή προπόνηση. Συγκεκριμένα, λόγω ενοχλήσεων αποχώρησε ο Σωκράτης Διούδης και λόγω χτυπήματος ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.
Η συμμετοχή των δύο ποδοσφαιριστών στο ντέρμπι αναμένεται να κριθεί την τελευταία στιγμή. Επίσης προληπτικά αποχώρησε ο Μπαρτ Σένκεφελντ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι εκτός από τον Βέλεθ και ο Καμπετσής δεν θα είναι στην αποστολή του ντέρμπι λόγω γαστρεντερίτιδας.
Ατομικό πρόγραμμ
Διαβάστε το στο filathlos.grΜε...μισή ομάδα η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ
Με...μισή ομάδα η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ
12/03/2021
Η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία της κόντρα στον ΠΑΟΚ, όμως οι ατυχίες και τα προβλήματα δεν επιτρέπουν στον Ηλία Παπαθεοδώρου να έχει ένα γεμάτο ρόστερ για ακόμα ένα παιχνίδι.
Οι Γιανίκ Μορέιρα και Νίκος Γκίκας παραμένουν στα pits με πρόβλημα τραυματισμών, ενώ εκτός δράσης βρίσκονται και οι Νίκος Ζήσης, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς. Αυτά όμως δεν είναι τα μοναδικά προβλήματα που έχει να διαχειριστεί η «Ένωση».
Κι αυτό γιατί και ο Γιόνας Ματσιούλις τέθηκε νοκ άουτ. Ο Λιθουανός φόργουορντ αναχώρησε για την πατρίδα του μετά το χαμό του πατέρα του, με την ΑΕΚ να έχει πέντε πολύ σημαντικές απουσίες απ
Διαβάστε το στο filathlos.gr