«Αλλού αυτά. Θα μου μιλάτε με σεβασμό, δεν είστε καν εκλεγμένος»
12:55 - 12/03/2021
Μια στιγμή έντασης επικράτησε στη Βουλή ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και στον Γιώργο Γεραπετρίτη.Έναν έντονο διάλογο είχαν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γιώργος Γεραπετρίτης. Η ένταση προκλήθηκε όταν ο Αλέξης Τσίπρας ήταν στο βήμα της Βουλής και επεσήμανε ότι η κυβέρνηση δεν επιστρατεύει τα ιδιωτικά νοσοκομεία για να τα κρατήσει «καθαρά» από covid και μπαίνουν στο σύστημα δύο μικρές κλινικές.
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης που καθόταν στα κυβερνητικά έδρανα ακούστηκε να λέει: «Τι λές άνθρωπέ μου», γεγονός που προκάλεσε την έτονη αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα.
«Αλλού αυτά. Θα μου μιλάτε με σεβασμό, δεν είστε καν εκλεγμένος», είπε σε έντονο ύφος ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Τα άνθρωπέ μου αλλού» – «Δεν είστε καν εκλεγμένος»
Διάλογος έντασης στη Βουλή ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και στον Γιώργο Γεραπετρίτη
Διαβάστε το στο Επεισόδιο Τσίπρα – Γεραπετρίτη στη Βουλή: «Θα μου μιλάτε με σεβασμό, δεν είστε καν εκλεγμένος»
Ένταση σημειώθηκε μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Γιώργου Γεραπετρίτη όταν ο υπουργός Επικρατείας, κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του Αλέξη Τσίπρα ακούστηκε να λέει «Δεν χρειαζόταν αυτό άνθρωπέ μου…», με τον Αλέξη Τσίπρα να εκνευρίζεται από τη διακοπή αλλά και από την προσφώνηση. «Να μου μιλάτε καλύτερα εμένα κ....
The post Επεισόδιο Τσίπρα – Γεραπετρίτη στη Βουλή: «Θα μου μιλάτε με σεβασμό, δεν είστε καν εκλεγμένος» appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr