Τόνυ Δημητρίου: «Μου είχε πει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ότι είχε παρενοχληθεί»
13:18 - 12/03/2021
Στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε σήμερα ο αγαπημένος ηθοποιός Τόνυ Δημητρίου, ο οποίος μίλησε για το νέο του ξεκίνημα […]
The post Τόνυ Δημητρίου: «Μου είχε πει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ότι είχε παρενοχληθεί» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τόνυ Δημητρίου: Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μου είχε πει ότι είχε παρενοχληθεί
Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι και εκείνον τον είχαν προσεγγίσει ευγενικά σε δύο περιπτώσεις άνδρες σκηνοθέτες
Διαβάστε το στο Τόνυ Δημητρίου: Μου είχε πει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ότι είχε παρενοχληθεί
O Τόνυ Δημητρίου είπε ότι ο ίδιος γνώριζε την περίπτωση της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει το μέγεθος της κατάστασης.
Διαβάστε το στο Τόνι Δημητρίου: Μου είχε αποκαλύψει η Παπαχαραλάμπους την παρενόχληση αλλά δεν ήξερα το μέγεθος της κατάστασης
Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός
Διαβάστε το στο Τόνυ Δημητρίου: “Γνώριζα για την παρενόχληση της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, αλλά…”
O Τόνυ Δημητρίου ήταν ο σημερινός καλεσμένος της εκπομπής “Πάμε Δανάη”. O γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην
To άρθρο Τόνυ Δημητρίου: “Γνώριζα για την παρενόχληση της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, αλλά…” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΤόνυ Δημητρίου: «Μου είχε πει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ότι είχε παρενοχληθεί»
ΕΛΛAΔΑ
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μίλησε το πρωί της Παρασκευής ο Τόνυ Δημητρίου, αναφερόμενος - μεταξύ άλλων- στο κίνημα #MeToo και τις κατηγορίες για βία και παρενόχληση στον χώρο του θεάτρου.
Ο ηθοποιός αποκάλυψε, μάλιστα, ότι ο ίδιος είχε γνώση της περίπτωσης της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, χωρίς ωστόσο να έχει εικόνα για το μέγεθος της κατάστασης.
«Το γνώριζα με το ήξερα έχει τεράστια απόσταση, είπε αναφορικά με τις φήμες για κακές συμπεριφορές στο θέατρο, προσθέτοντας:
«Το θέατρο είναι μια δουλειά με πάθος, αλλά όταν φτάνουμε σε επιθέσεις είναι κάτι άλλο. Επίσης είναι διαφορετικό κάποιου να του αρέσουν τα κορίτσια, και άλλος να τα κλειδώνει στα καμαρίνια. Πώς να θίξω κάτι που δεν έχει
Διαβάστε το στο topontiki.gr