Χαρδαλιάς: Κλείνουν τα σχολεία σε όλη τη χώρα. Ποιες περιοχές μπαίνουν και ποιες παραμένουν στο βαθύ κόκκινο

18:31 - 12/03/2021

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ενημερώνει ζωντανά για την πορεία της πανδημίας και τα νέα μέτρα Μαζί του η Βάνα Παπαευαγγέλου, ο Γκίκας Μαγιορκίνης και ο υφυπουργός Υγεία, Βασίλης Κοντοζαμάνης. Τον λόγο πήρε αρχικά η Βάνα Παπαευαγγέλου και αναφέρθηκε στην επιδημιολογική εικόνα της χώρας, λέγοντας πως

Διαβάστε Περισσότερα στο madata.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χαρδαλιάς: Γιατί κλείνουμε τώρα τα σχολεία – Οι περιοχές της χώρα που μπαίνουν σε βαθύ κόκκινο

Τις αποφάσεις της Επιτροπής για το κλείσιμο των σχολείων ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, ο οποίος αποκάλυψε και τους λόγους που λήφθηκε το μέτρο. Την ίδια στιγμή ανακοίνωσε τον νέο χάρτη υγειονομικής ασφάλειας της χώρας The post Χαρδαλιάς: Γιατί κλείνουμε τώρα τα σχολεία – Οι περιοχές της χώρα που μπαίνουν σε βαθύ κόκκινο appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Χαρδαλιάς: Τι θα γίνει την Καθαρή Δευτέρα – Ποιες περιοχές μπαίνουν σε βαθύ κόκκινο

Η απαγόρευση κυκλοφορίας τη Δευτέρα θα ισχύει κανονικά όπως κάθε Δευτέρα, δηλαδή από τις 9 το βράδυ έως τις 5 το πρωί της επόμενης ημέρας για τις περιοχές που βρίσκονται στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου, καθώς και για την Αττική και τη Θεσσαλονίκη, τόνισε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την πανδημία, ο Νίκος Χαρδαλιάς. The post Χαρδαλιάς: Τι θα γίνει την Καθαρή Δευτέρα – Ποιες περιοχές μπαίνουν σε βαθύ κόκκινο appeared first on Iatropedia.

Διαβάστε το στο iatropedia.gr

Κλείνουν τα σχολεία σε όλη τη χώρα – Παρατείνεται το lockdown στην Αττική – Νέες περιοχές στο «βαθύ κόκκινο»

Την εισήγηση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων για οριζόντιο «λουκέτο» στα σχολεία όλων των βαθμίδων στις περιοχές που δεν είχαν κλείσει, επιβεβαίωσε η Βάνα Παπαευαγγέλου κατά την ενημέρωση της Παρασκευής με φόντο τα 2.405 κρούσματα. Η κ. Παπαευαγγέλου τόνισε πως θα συνεχιστούν τα μαθήματα με τηλεκπαίδευση. «Ελπίζουμε ότι σύντομα θα μειωθεί το ιικό φορτίο γεγονός που […] The post Κλείνουν τα σχολεία σε όλη τη χώρα – Παρατείνεται το lockdown στην Αττική – Νέες περιοχές στο «βαθύ κόκκινο» first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Κοροναϊός : Κλείνουν τα σχολεία σε όλη τη χώρα – Παράταση lockdown και νέες περιοχές στο «βαθύ κόκκινο» (+videos)

Στο «βαθύ κόκκινο» βυθίζεται η Ελλάδα μέρα με τη μέρα, αφού όσο περνούν οι μέρες παρά τα σκληρά lockdown σε πολύ μεγάλο μέρος της χώρας τα κρούσματα επιμένουν πολύ ψηλά, ενώ και η πίεση στα νοσοκομεία αυξάνεται συνεχώς με αποτέλεσμα να οδηγεί το σύστημα υγείας σε «ασφυξία».   Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που παρατείνεται το […]

Διαβάστε το στο sportstonoto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ madata.gr

Κίκιλιας: 9 άτομα στα πασχαλινά τραπέζια μέσα - Έως 12 άτομα σε ανοιχτό χώρο. Τα μέτρα για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Σeξ: Γιατί υπάρχει απώλεια επιθυμίας - Οι βασικοί λόγοι

Το μυστικό για να γυαλίσετε τα ασημικά σας βρίσκεται στο ψυγείο σας!

Παγώνη: Τέλος Ιουνίου θα έχουμε σχετική ανοσία. Το σχέδιο για το Πάσχα στο χωριό

Ο λόγος που συνήθως ξυπνάς πριν από το ξυπνητήρι

Αγγελική: Καταιγιστικές εξελίξεις - Η Αθηνά ετοιμάζει εκδίκηση για την Αγγελική!