Ο Πρύτανης του ΑΠΘ διαψεύδει ότι εμβολιάστηκε εκτός σειράς

07:52 - 13/03/2021

"Συμπεριελήφθην στη λίστα των μελών ΔΕΠ της Σχολής Επιστημών Υγείας προς εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού Covid-19, καθώς είμαι επικεφαλής του ερευνητικού έργου ανίχνευσης του SARS-CoV-2 στα λύματα του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης”. Αυτό δήλωσε σήμερα ο Πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Καθηγητής Παθολογικής Ανατομικής του Τμήματος Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας,   Νίκος    Παπαϊωάννου, και σημειώνει: Η επίσημη ενημέρωση των αρμόδιων εμβολιαστικών Αρχών έγινε από το Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η συστηματική και κατευθυνόμενη προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός μου και προσωπικής μου στοχοποίησης α

Διαβάστε Περισσότερα στο esos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πρύτανης ΑΠΘ: Δεν εμβολιάστηκα εκτός σειράς

Διαψεύδει ο Νίκος Παπαϊωάννου,δημοσίευμα που ανέφερε ότι εμβολιάστηκε εκτός σειράς. Αναλυτικά η ανακοίνωσή του.

Διαβάστε το στο

Αναλυτικά η δήλωση του Πρύτανη του ΑΠΘ

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ο Πρύτανης του ΑΠΘ διαψεύδει ότι εμβολιάστηκε εκτός σειράς – «Προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός μου»

Σε διευκρινίσεις σχετικά με τον εμβολιασμό του προχωρά ο πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Νίκος Παπαϊωάννου, έπειτα από δημοσίευμα που αναφέρει ότι εμβολιάστηκε εκτός σειράς, το οποίο χαρακτηρίζει ψευδές. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Συμπεριελήφθην στη λίστα των μελών ΔΕΠ της Σχολής Επιστημών Υγείας προς εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού Covid-19,... The post Ο Πρύτανης του ΑΠΘ διαψεύδει ότι εμβολιάστηκε εκτός σειράς – «Προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός μου» appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Πρύτανης ΑΠΘ: Ψευδές ότι εμβολιάστηκα εκτός σειράς

Σε διευκρινίσεις σχετικά με τον εμβολιασμό του προχωρά ο πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, έπειτα από δημοσίευμα που αναφέρει ότι εμβολιάστηκε εκτός σειράς, το οποίο χαρακτηρίζει ψευδές.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Τι λέει ο Πρύτανης του ΑΠΘ για τα περί εκτός σειράς εμβολιασμού του

ΕΛΛAΔΑ  Δήλωση-απάντηση σε δημοσίευμα το οποίο, όπως υποστηρίζει, «ψευδώς αναφέρει ότι εμβολιάστηκα εκτός σειράς», εξέδωσε ο πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθηγητής Παθολογικής Ανατομικής του Τμήματος Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας, Νικόλαος Παπαϊωάννου. Συγκεκριμένα ο κ. Παπαϊωάννου αναφέρει τα εξής: «Σχετικά με δημοσίευμα που ψευδώς αναφέρει ότι εμβολιάστηκα εκτός σειράς δηλώνω τα εξής: Συμπεριελήφθην στη λίστα των μελών ΔΕΠ της Σχολής Επιστημών Υγείας προς εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού Covid-19, καθώς είμαι επικεφαλής του ερευνητικού έργου ανίχνευσης του SARS-CoV-2 στα λύματα του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης. Η επίσημη ενημέρωση των αρμόδιων εμβολ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Πρύτανης ΑΠΘ: Τι απαντά σε δημοσιεύματα για «εμβολιασμό εκτός σειράς»

Απάντησε σε δημοσιεύματα για «εμβολιασμό εκτός σειράς» ο πρύτανης του ΑΠΘ. Μεταξύ άλλων, κάνει λόγο για «προσπάθεια σπίλωσης». Το άρθρο Πρύτανης ΑΠΘ: Τι απαντά σε δημοσιεύματα για «εμβολιασμό εκτός σειράς» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Σε διευκρινίσεις σχετικά με τον εμβολιασμό του προχωρά ο πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, έπειτα από δημοσίευμα που αναφέρει ότι εμβολιάστηκε εκτός σειράς, το οποίο χαρακτηρίζει ψευδές. «Συμπεριελήφθην στη λίστα των μελών ΔΕΠ της Σχολής Επιστημών Υγείας προς εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού Covid-19, καθώς είμαι επικεφαλής του ερευνητικού έργου ανίχνευσης του SARS-CoV-2 στα λύματα του πολεοδομικού […] The post Ο Πρύτανης του ΑΠΘ διαψεύδει ότι εμβολιάστηκε εκτός σειράς first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Διαψεύδει ο πρύτανης του Αριστοτελείου ότι εμβολιάστηκε εκτός σειράς

Σε ανακοίνωση του ο πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), Καθηγητής Παθολογικής Ανατομικής του Τμήματος Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας, κ. Νικολάου Γ. Παπαϊωάννου. διαψεύδει δημοσίευμα ότι ότι εμβολιάστηκε εκτός σειράς.  Αναλυτικά η ανακοίνωση του: «Σχετικά με δημοσίευμα που ψευδώς αναφέρει ότι εμβολιάστηκα εκτός σειράς δηλώνω τα εξής: Συμπεριελήφθην στη λίστα των μελών ΔΕΠ της […] The post Διαψεύδει ο πρύτανης του Αριστοτελείου ότι εμβολιάστηκε εκτός σειράς appeared first on slpress.gr.

Διαβάστε το στο slpress.gr

Διαψεύδει ότι εμβολιάστηκε εκτός σειράς ο Πρύτανης του ΑΠΘ

Τον εκτός σειράς εμβολιασμό του διαψεύδει με δήλωσή του ο Πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Νικόλαος Γ. Παπαϊωάννου. 

Διαβάστε το στο Cnn.gr

ΑΠΘ: Η δήλωση του Πρύτανη για το δημοσίευμα που αναφέρει ότι εμβολιάστηκε εκτός σειράς

Αναλυτικά η δήλωση του Πρύτανη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο δημοσίευμα που αναφέρει ότι εμβολιάστηκε εκτός σειράς.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Διαψεύδει ο Πρύτανης του ΑΠΘ ότι εμβολιάστηκε εκτός σειράς

Συμπεριελήφθην στη λίστα των μελών ΔΕΠ της Σχολής Επιστημών Υγείας προς εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού Covid-19, καθώς είμαι επικεφαλής του ερευνητικού έργου ανίχνευσης του SARS-CoV-2 στα λύματα του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης αναφέρει σε δήλωση του ο Πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Καθηγητής Παθολογικής Ανατομικής του Τμήματος Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας, κ. Νικολάου Γ. Παπαϊωάννου.

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Πρύτανης ΑΠΘ: Δεν εμβολιάστηκα εκτός σειράς - Με στοχοποιούν

Με στοχοποιούν λόγω της στάσης μου στην κατάληψη της Πρυτανείας, τονίζει ο πρύτανης του ΑΠΘ.  Δήλωση-απάντηση σε δημοσίευμα το οποίο, όπως επισημαίνει «ψευδώς αναφέρει ότι εμβολιάστηκα εκτός σειράς», εξέδωσε ο πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθηγητής Παθολογικής Ανατομικής του Τμήματος Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας, Νικόλαος Παπαϊωάννου.  Συγκεκριμένα ο κ. Παπαϊωάννου αναφέρει τα εξής:  «Σχετικά με δημοσίευμα που ψευδώς αναφέρει ότι εμβολιάστηκα εκτός σειράς δηλώνω τα εξής:  Συμπεριελήφθην στη λίστα των μελών ΔΕΠ της Σχολής Επιστημών Υγείας προς εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού Covid-19, καθώς είμαι επικεφαλής του ερευνητικού έργου ανίχνευσης του SARS-CoV-2 στα

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Αναλυτικά η δήλωση του Πρύτανη του ΑΠΘ Συμπεριελήφθην στη λίστα των μελών ΔΕΠ της Σχολής Επιστημών Υγείας προς εμβολιασμό κατά του κορονοϊού Covid-19, καθώς είμαι επικεφαλής του ερευνητικού έργου ανίχνευσης του SARS-CoV-2 στα λύματα του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης αναφέρει σε δήλωση του ο Πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Καθηγητής Παθολογικής Ανατομικής του Τμήματος Κτηνιατρικής της […] The post Ο Πρύτανης του ΑΠΘ διαψεύδει ότι εμβολιάστηκε εκτός σειράς appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ esos.gr

Αστυνομική παρουσία σε Γυμνάσιο της Αττικής έπειτα από μήνυση γονέα

Απονομή του τίτλου του Επίτιμου Διδάκτορα του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών στον κ. Randy Katz

Ειδήσεις από το Πανεπιστήμιο Πατρών

Δώδεκα λάθη στον πίνακα επιλογής Υποδιευθυντών Σ.Α.Ε.Κ.

«Έφυγε» από τη ζωή ο πρώην πρύτανης του ΕΚΠΑ, Πέτρος Γέμτος

Τέσσερις προτάσεις για τον ανασχεδιασμό των Εσπερινών Λυκείων