Σμαράγδα Καρύδη: Ξεπέρασε τον κορονοϊό – Η πρώτη φωτογραφία μετά την καραντίνα
09:36 - 13/03/2021
Η Σμαράγδα Καρύδη ξεπέρασε τον κορονοϊό και πραγματοποίησε την πρώτη έξοδο από το σπίτι μαζί με
To άρθρο Σμαράγδα Καρύδη: Ξεπέρασε τον κορονοϊό – Η πρώτη φωτογραφία μετά την καραντίνα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σμαράγδα Καρύδη: Ξεπέρασε τον κορονοϊό και αποκαλύπτει πως κόλλησε – Η πρώτη φωτογραφία
«Είχα γίνει λίγο υστερική, δεν σου κρύβω -κι έτσι συνεχίζω. Δεν πάω πουθενά χωρίς μάσκα και αντισηπτικά, πλένομαι συνέχεια και παλαιότερα, όταν τρώγαμε έξω, έλεγα ευγενικά στα γκαρσόνια να βάζουν σωστά τις μάσκες τους, να μη με πλησιάζουν παρουσιάζοντάς μου το όποιο πιάτο τρώω. Ξέρω τι έχω παραγγείλει και δεν θέλω σταγονίδια! Όχι άλλα σταγονίδια […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣμαράγδα Καρύδη: Πώς κόλλησα κορονοϊό - Σηκώνω τα χέρια ψηλά με τους ψεκασμένους
Λίγες μέρες μετά την περιπέτειά της με τον κορονοϊό, η Σμαράγδα Καρύδη αποκάλυψε πως, αν και τηρούσε σε βαθμό υστερίας τα μέτρα, δεν κατάφερε να ξεφύγει.
Διαβάστε το στο thetoc.grΚαρύδη: Πώς κόλλησε κορονοϊό; Η πρώτη φωτό μετά την καραντίνα
Η Σμαράγδα Καρύδη μετά την περιπέτεια που έζησε με τον κορονοϊό, έδωσε την πρώτη της…
Διαβάστε το στο queen.gr