Γιώργος Χρανιώτης: «Θα μπορούσα να πεθάνω τότε, είχα χαθεί»

20:19 - 13/03/2021

Ο Γιώργος Χρανιώτης παραχώρησε συνέντευξη στο Hello και στον Γιάννη Βίτσα και μίλησε ανάμεσα σε άλλα για την συμμετοχή του […] The post Γιώργος Χρανιώτης: «Θα μπορούσα να πεθάνω τότε, είχα χαθεί» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Χρανιώτης : «Θα μπορούσα να πεθάνω εκείνο το βράδυ, είχα χαθεί»

«Ωστόσο, αν γύρι­ζα πίσω το χρόνο, δεν θα μπορού­σα παρά να είχα πράξει το ίδιο. Χαίρομαι απλώς που έζησα»

Διαβάστε το στο

Γ.Χρανιώτης για Survivor: «Θα μπορούσα να πεθάνω εκείνο το βράδυ, είχα χαθεί»

O Γιώργος Χρανιώτης, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο περιοδικό Hello, μίλησε μεταξύ άλλων και για την συμμετοχή του στο Survivor. Μια από τις ερωτήσεις που κλήθηκε να απαντήσει είναι τι θα έκανε αν του πρότειναν να συμμετάσχει σε ένα ενδεχόμενο σίκουελ τύπου all star του Survivor. «Είμαι από τους ανθρώπους που αν ανέβαιναν, για παράδειγ­μα, στο Έβερεστ, δεν θα επέλε­γαν ξανά την ορειβασία στο ίδιο βουνό. Θα πήγαινα κάπου αλλού. Για μένα, το Survivor είναι το Έβερεστ. Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι κι εγώ έφτασα λίγα μέτρα πριν από την κορυφή του. Έμεινα ακριβώς τέσσερις μήνες και δέκα ημέρες, ενώ οι εναπομείναντες επέστρεψαν δέ­κα ημέρες μετά. ​Το έζησα στο φουλ, όμως δεν νομίζω ότι

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο