Υπόθεση Novartis: Καταθέτει στην προανακριτική ο Μανιαδάκης - Τι είπε για προστατευόμενο μάρτυρα

19:33 - 03/12/2019

Πολιτική  Κανονικά πραγματοποιείται , χωρίς την παρουσία δικηγόρου, η κατάθεση του Νίκου Μανιαδάκη στην προανακριτική επιτροπή για τη Novartis. Όπως δήλωσε ο κ. Μπαντάς, δικηγόρος του κ. Μανιαδάκη, αποσύρθηκε το αίτημα, ώστε να διευκολυνθεί η διαδικασία.   Σύμφωνα με πληροφορίες, στην αρχή της κατάθεσής του, ο κ. Μανιαδάκης φέρεται να τόνισε: «Είμαι κατηγορούμενος για βαρύτατες πράξεις αν κι έχω ελεγχθεί από κάθε Αρχή. Αν κι έχουν βγει πορίσματα από το μεικτό κλιμάκιο, αφότου άνοιξαν οι λογαριασμοί μου. Αφότου δεν βρέθηκε καμία έκνομη πράξη, επειδή αρνήθηκα να παραδεχτώ πράγματα που δεν έγιναν, βρέθηκα εμπλεκόμενος από έναν προστατευόμενο μάρτυρα. Συνεργάστηκα με όλες τις ελληνικές κυβερνήσεις.

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)