Nτόρα Μπακογιάννη: Αστυνομικός της φρουράς μου προκάλεσε το σοβαρό τροχαίο στη Βουλή

14:13 - 14/03/2021

Με ανάρτηση της στο Facebook η Ντόρα Μπακογιάννη παραδέχτηκε ότι υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειάς της ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός 23χρονου μοτοσικλετιστή έξω από τη Βουλή.

Διαβάστε Περισσότερα στο documentonews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ντόρα Μπακογιάννη: Σε διαθεσιμότητα ο οδηγός – αστυνομικός της μετά το τροχαίο στη Βουλή

Σημειώνεται, πως στο τροχαίο ενεπλάκη υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειας της Ντόρας Μπακογιάννη, που συγκρούστηκε με μηχανή, της οποίας ο οδηγός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής: «Την Παρασκευή 12 Μαρτίου, στις 12:25, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της εισόδου της Βουλής, υπηρεσιακό όχημα της Γενικής Διεύθυνσης Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μπακογιάννη: «Όχημα της ασφάλειάς μου ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα»

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Άγριο κράξιμο στη Ντόρα Μπακογιάννη από πολίτες για το τροχαίο στη Βουλή

Άγριο κράξιμο στη Ντόρα Μπακογιάννη από πολίτες για το τροχαίο στη Βουλή Πολλαπλά πολύ σοβαρά ερωτήματα για τη στάση της αστυνομίας μετά από τροχαίο όπου σύμφωνα με όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες, υπηρεσιακό αυτοκίνητο της ΕΛΑΣ χτύπησε θανάσιμα 23χρονο μοτοσικλετιστή μπροστά από την πλαϊνή είσοδο της Βουλής – Τροχονόμος με ασύρματο εξαπολύει λεκτική επίθεση σε άλλο […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr

Μπακογιάννη: «Όχημα της ασφάλειάς μου ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα» (VIDEO)

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειας της Ντόρας Μπακογιάννη την Παρασκευή έξω από τη Βουλή όπως ανακοίνωσε με... The post Μπακογιάννη: «Όχημα της ασφάλειάς μου ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα» (VIDEO) appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ documentonews.gr

Με αγωγές κατά ΜΜΕ επιχειρεί να «σβήσει» την ιστορία ο Αριστείδης Φλώρος της Energa

Ο Ερρίκος Λίτσης στο Docville την Κυριακή με το Documento

Κατάθλιψη στα 13 του

Εκρηκτικά και όπλα σε όχημα στο κέντρο της Αθήνας – Συνελήφθησαν δύο άτομα

Σήμερα: Στους δρόμους – αλλά απεργώντας – οι ντελιβεράδες

Οι πληγές από τον τυφώνας Μίλτον σε ένα τρομακτικό βίντεο – Χιλιάδες κατεστραμμένα σπίτια, εκατομμύρια άνθρωποι χωρίς ρεύμα