Η Τζεφ Μοντάνα στο TLIFE: “Γνώρισα στα 15 μου τον Δημήτρη Λιγνάδη, τον έβαλα στο σπίτι μου – Με κάλεσε για κατάθεση η 19η ανακρίτρια”
07:04 - 15/03/2021
Η Τζεφ Μοντάνα είναι διάσημο non binery μοντέλο, ακτιβίστρια και music manager. Έχει κάνει καριέρα στο
To άρθρο Η Τζεφ Μοντάνα στο TLIFE: “Γνώρισα στα 15 μου τον Δημήτρη Λιγνάδη, τον έβαλα στο σπίτι μου – Με κάλεσε για κατάθεση η 19η ανακρίτρια” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζεφ Μοντάνα: «Γνώρισα στα 15 μου τον Δημήτρη Λιγνάδη, τον έβαλα στο σπίτι μου – Με κάλεσε για κατάθεση η 19η ανακρίτρια»
Η Τζεφ, μίλησε αποκλειστικά στο TLIFE, και αποκάλυψε τη γνωριμία της με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Αποκαλύπτει ακόμα, ότι την πήρε τηλέφωνο η 19η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση και της ζήτησε να πάει στο γραφείο της για να καταθέσει ως μάρτυρας στην υπόθεση. Αποκαλύπτει επίσης ότι γνώρισε το γνωστό σκηνοθέτη στα 15 της χρόνια, το […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΤζεφ Μοντάνα: “Γνώρισα στα 15 μου τον Δημήτρη Λιγνάδη, τον έβαλα στο σπίτι μου – Με κάλεσε για κατάθεση η 19η ανακρίτρια”
Η Τζεφ Μοντάνα είναι διάσημο non binery μοντέλο, ακτιβίστρια και music manager. Έχει κάνει καριέρα στο Λος Άντζελες ως non binary model, περπάτησε στην πασαρέλα της Νew York Fashion Week, στα Μadwalk 2020, έχει συμμετοχή σε ταινίες, ενώ έγινε το πρόσωπο της μεγαλύτερης εταιρείας καλλυντικών της Αμερικής την Covergirl και πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική καμπάνια με […]
Διαβάστε το στο irafina.gr