Στεργίου: Κλήθηκε στην εθνική Ελβετίας U-21 για τα τελικά του Euro!

13:33 - 15/03/2021

O ελληνικής καταγωγής στόπερ της Σεν Γκάλεν, Λεωνίδας Στεργίου κλήθηκε από τον Μάουρο Λουστρινέλι ΄για να εκπροσωπήσει την Ελβετία στα τελικά του Euro 2021!

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΠΑΟΚ: Κλήθηκε στην Εθνική Πολωνίας ο Σβιντέρσκι (pic)

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι του ΠΑΟΚ κλήθηκε από την Εθνική Ομάδας της Πολωνίας για τα παιχνίδια των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ το 2022. Οι Πολωνοί θα ξεκινήσουν τις “μάχες” τους κόντρα σε Ουγγαρία (25/3), Ανδόρα (28/3) και Αγγλία (31/3), με τον Πάουλο Σόουζα να ανακοινώνει τις επιλογές του για την αποστολή της Εθνικής. Ανάμεσα ... Περισσότερα To άρθρο ΠΑΟΚ: Κλήθηκε στην Εθνική Πολωνίας ο Σβιντέρσκι (pic) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κλήθηκε στην Εθνική Πολωνίας ο Σφιντέρσκι (ΦΩΤΟ)

Κλήθηκε στην Εθνική Πολωνίας ο Σφιντέρσκι (ΦΩΤΟ) 15/03/2021 Ο Κάρολ Σφιντέρσκι βρίσκονταν στην προεπιλογή της Εθνικής Πολωνίας για τα τρία πρώτα παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ με Ουγγαρία (25/3), Ανδόρα (28/3) και Αγγλία (31/3), με τον Πάουλο Σόουζα να τον συμπεριλαμβάνει και στις τελικές του επιλογές. Έτσι, ο 24χρονος φορ του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την πρώτη του συμμετοχή με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδα του, με τον Σφιντέρσκι να πλαισιώνει στην επιθετική γραμμή των Πολωνών τον σπουδαίο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, αλλά και τους Άρεκ Μίλικ και Κριστόφ Πιόντεκ.

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Κλήθηκε στην εθνική Ελβετίας U-21 για τα τελικά του Euro ο Στεργίου!

Ο ελληνικής καταγωγής στόπερ της Σεν Γκάλεν, Λεωνίδας Στεργίου κλήθηκε από τον Μάουρο Λουστρινέλι για να εκπροσωπήσει την Ελβετία στα τελικά του Euro 2021! Συγκεκριμένα η Ελβετία θα αντιμετωπίσει κατά σειρά Αγγλία, Κροατία και Πορτογαλία.   Ο Στεργίου έχει καταγράψει 22 συμμετοχές στην τρέχουσα σεζόν με την Σεν Γκάλεν, ενώ έχει χρισθεί 1 φορά διεθνής […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

EuroLeague: Πρώτη φορά σε 19 χρόνια που έγιναν τρία... break στα Game 1

Κάνααν: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, θα είναι μια μεγάλη σειρά»

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Η πανηγυρική φωτογραφία Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου

Έρχεται από τον ορίζοντα

ΜακΚίσικ: «Είμαστε ομάδα με πολύ ταλέντο και το δείξαμε με τον καλύτερο τρόπο»

Φαλ: «Δεν είμαστε άνετοι με το 1-0, χρειαζόμαστε τρεις νίκες για το Final Four»