Ανανέωσε με τον Άγιαξ ο Μπλιντ
00:00 - 16/03/2021
Ανανέωσε με τον Άγιαξ ο Μπλιντ
15/03/2021
Τη φανέλα του Άγιαξ μέχρι το 2023 θα συνεχίσει να φοράει ο Ντάλεϊ Μπλιντ. Ο «Αίαντας» ανακοίνωσε σήμερα την ανανέωση του συμβολαίου του 31χρονου ποδοσφαιριστή, το οποίο έληγε στις 30 Ιουνίου 2022.
«Περνάω υπέροχα και νιώθω σπίτι μου το κλαμπ. Έχουμε φανταστική ομάδα, με την οποία μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Θέλω να είμαι μέρος όλου αυτού », δήλωσε μεταξύ άλλων μετά τις υπογραφές ο Μπλιντ, ο οποίος έχει 266 συμμετοχές (11 γκολ /16 ασίστ) με τον Άγιαξ.
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Για να νιώσουμε την Θεία Κοινωνία
Πάντοτε πρέπει να είναι έτοιμος κανείς αλλά, όταν πρόκειται να κοινωνήσει, καλά είναι να κάνει κάτι περισσότερο από τα πνευματικά που κάνει συνήθως, για να ετοιμασθεί καλύτερα… Η καλύτερη προετοιμασία είναι η ταπεινή αντιμετώπιση, η συντριβή, το φιλότιμο.
Το άρθρο Για να νιώσουμε την Θεία Κοινωνία εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΜπερνάτ: Ανανέωσε με την Παρί
Μετά τον Άνχελ Ντι Μαρία, η Παρί Σεν Ζερμέν συνέχισε τις ανανεώσεις κομβικών ποδοσφαιριστών του ρόστερ της, επεκτείνοντας κι επίσημα τη συνεργασία της με τον Χουάν Μπερνάτ έως το καλοκαίρι…
Διαβάστε το στο politik.grΟ Ανρί «αποθέωσε» τον Χάαλαντ
Ο Τιερί Ανρί υπήρξε ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών και σίγουρα η άποψη του για το ποδόσφαιρο, έχει βαρύνουσα σημασία.
Διαβάστε το στο analitis.gr