Ξέσπασε σε δάκρυα η Νατάσα Θεοδωρίδου – «Συγκινούμαι, καλύτερα ρώτα με για τα διαζύγια»

01:54 - 16/03/2021

Στο Ενώπιος Ενωπίω ήταν καλεσμένη η Νατάσα Θεοδωρίδου, όπου έκανε αναδρομή στην καριέρα της  αλλά και το πως ξεκίνησε να […] The post Ξέσπασε σε δάκρυα η Νατάσα Θεοδωρίδου – «Συγκινούμαι, καλύτερα ρώτα με για τα διαζύγια» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λύγισε η Νατάσα Θεοδωρίδου: «Συγκινούμαι πολύ, καλύτερα ρώτα με για τα διαζύγια»

Καλεσμένη στο «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν το βράδυ της Δευτέρας η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία μίλησε για όλους και για όλα.

Διαβάστε το στο Zougla

Λύγισε η Νατάσα Θεοδωρίδου: «Συγκινούμαι πολύ, καλύτερα ρώτα με για τα διαζύγια»

Καλεσμένη στο Ενώπιος Ενωπίω ήταν το βράδυ της Δευτέρας η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Η τραγουδίστρια μάλιστα...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ξέσπασε σε δάκρυα η Νατάσα Θεοδωρίδου: Πω πω, ρώτα με για γάμους, ρώτα με για τα διαζύγια

Στο Ενώπιος Ενωπίω ήταν καλεσμένη η Νατάσα Θεοδωρίδου, όπου έκανε αναδρομή στην καριέρα της αλλά και στο πως ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι. Η τραγουδίστρια μάλιστα «λύγισε» όταν θυμήθηκε την πρώτη φορά που άκουσε τραγούδι της στο ραδιόφωνο: «“Ζούσα στη Βούλα τότε, μόλις είχα έρθει από Θεσσαλονίκη… Ζήτησα να... The post Ξέσπασε σε δάκρυα η Νατάσα Θεοδωρίδου: Πω πω, ρώτα με για γάμους, ρώτα με για τα διαζύγια appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ξέσπασε σε δάκρυα η Νατάσα Θεοδωρίδου: «Συγκινούμαι, καλύτερα ρώτα με για τα διαζύγια»

Στο Ενώπιος Ενωπίω ήταν καλεσμένη η Νατάσα Θεοδωρίδου, όπου έκανε αναδρομή στην καριέρα της αλλά και στο πως ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι. Η τραγουδίστρια μάλιστα «λύγισε» όταν θυμήθηκε την πρώτη φορά που άκουσε τραγούδι της στο ραδιόφωνο: «“Ζούσα στη Βούλα τότε, μόλις είχα έρθει από Θεσσαλονίκη… Ζήτησα να μάθω κατά που πέφτει η θάλασσα για να μείνω κοντά. Βρήκα ένα επιπλωμένο σπίτι. Είχα και την μεγάλη μου κόρη τότε μαζί 1,5 χρονών και δεν ήξερα τι θα συμβεί. Θέλησα να είμαι οχυρωμένη ότι αν δεν πετύχει κάτι, να επιστρέψω στην πόλη μου. Ήμουν για κάποιο λόγο στα Βόρεια Προάστια και κατέβαινα με το αυτοκίνητο την Κηφισίας και ακούω το τραγούδι μου, το «Δίχως λόγο και αφορμή” και σταμάτ

Διαβάστε το στο

Συγκινήθηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου: «Ρώτα με καλύτερα για τα διαζύγια» (BINTEO)

Η γνωστή τραγουδίστρια συγκινήθηκε όταν θυμήθηκε την πρώτη φορά που άκουσε τραγούδι της στο ραδιόφωνο. «“Ζούσα στη Βούλα τότε, μόλις είχα έρθει από Θεσσαλονίκη… Ζήτησα να μάθω κατά που πέφτει η θάλασσα για να μείνω κοντά. Βρήκα ένα επιπλωμένο σπίτι. Είχα και την μεγάλη μου κόρη τότε μαζί 1,5 χρονών και δεν ήξερα τι θα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τα δάκρυα της Νατάσας Θεοδωρίδου: Καλύτερα ρώτα με για τα διαζύγια

Την συγκίνησή της δεν μπόρεσε να κρύψει η Νατάσα Θεοδωρίδου η οποία ήταν καλεσμένη το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας στο Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Η τραγουδίστρια έκανε αναδρομή στην καριέρα της αλλά και στο πως ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι. Η ίδια μάλιστα «λύγισε»

Διαβάστε το στο madata.gr

Η συγκίνηση της Νατάσας Θεοδωρίδου: Καλύτερα ρώτα με για τα διαζύγια

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» το βράδυ της Δευτέρας ήταν η Νατάσα Θεοδωρίδου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για την πρώτη φορά που... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η συγκίνηση της Νατάσας Θεοδωρίδου: Καλύτερα ρώτα με για τα διαζύγια

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο