Νέα Σμύρνη – Συλληφθέντας καταγγέλλει βασανισμό στη ΓΑΔΑ – «Θα βιάσουμε μέχρι και το κουτάβι σου»
11:27 - 16/03/2021
Ένας από τους συλληφθέντες για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη καταγγέλλει τον βασανισμό του από τους αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ.
Το άρθρο Νέα Σμύρνη – Συλληφθέντας καταγγέλλει βασανισμό στη ΓΑΔΑ – «Θα βιάσουμε μέχρι και το κουτάβι σου» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρτυρία συλληφθέντα Νέας Σμύρνης στη ΓΑΔΑ: «Θα βιάσουμε μέχρι και το κουτάβι σου»
ΕΛΛAΔΑ
Σε κάποια άλλη χώρα, όπου επικρατεί στρατιωτικός νόμος και τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα έχουν καταλυθεί παραπέμπουν τα όσα κατέθεσε σε συνέντευξή του στην Εφσυν ο 21χρονος Αρης Παπαζαχαρουδάκης ο οποίος κυριολεκτικά απήχθη από κουκουλουφόρους αστυνομικούς μία μέρα μετά τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη.
Κατήγγειλε πολύωρο βασανισμό του στη ΓΑΔΑ και δήλωσε ότι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έχει την αποκλειστική ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί από εδώ και πέρα σε εκείνον ή στον συγκατηγορούμενό του που προφυλακίστηκε κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας αστυνομικού χωρίς, όπως λέει, να μπορεί να στηριχθεί το κατηγορητήριο.
Σύμφωνα με την μαρτυρία του, αρχικά σταμάτησε μπροστά του μία μηχανή με δ
Διαβάστε το στο topontiki.grΝέα Σμύρνη: Νέα σοκαριστική μαρτυρία για βασανιστήρια - «Θα βιάσουμε μέχρι και το κουτάβι σου»
Τον βασανισμό του από τους αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ καταγγέλλει ένας από τους συλληφθέντες για τα γεγονότα στη Νέα Σμύρνη. «Θα βιάσουμε μέχρι και το κουτάβι σου».Τον βασανισμό του από τους αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ καταγγέλλει ένας από τους συλληφθέντες για τα γεγονότα στη Νέα Σμύρνη.
Ο Άρης Π. μίλησε στην Εφημερίδα των Συντακτών καταγγέλοντας αστυνομική βία και πρακτικές από άλλες εποχές. Όπως υποστηρίζει, εκτός από το γεγονός ότι ξυλοκοπήθηκε από τους αστυνομικούς, παράλληλα του απαγορεύτηκε η πρόσβαση στην τουαλέτα ενώ δεν του εδωσαν ούτε νερό.
«Η σύλληψή µου έγινε την επόµενη µέρα των γεγονότων στη Νέα Σµύρνη, σε απόσταση λίγων µέτρων από το κτίριο που φιλοξένησε τη συνέλευση της Αναρχικής Συλλογ
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr«Μου είπαν “θα βιάσουμε μέχρι και το κουτάβι σου”»
Στον 12ο όροφο μου έδειξαν ένα παράθυρο και μου είπαν: «Αν θες να λυτρωθείς, δεν θα σε εμποδίσει κάποιος. Αλλιώς σε τέσσερις μέρες από τώρα θα πας φυλακή για απόπειρα ανθρωποκτονίας αστυνομικού».
Διαβάστε το στο efsyn.gr