Τίνα Τέρνερ: Τα προβλήματα υγείας, η κακοποίηση και το «αντίο» στους θαυμαστές της
14:10 - 16/03/2021
ΚΟΣΜΟΣ
Για την πολυτάραχη ζωή της μιλά η Τίνα Τέρνερ στο ντοκιμαντέρ του ΗΒΟ υποστηρίζοντας -μεταξύ άλλων- ότι τα χρόνια που ήταν παντρεμένη είχε υποστεί από τον τότε σύζυγό της, Άικ Τέρνερ σωματική, συναισθηματική και σεξουαλική βία.
Τονίζει δε, ότι ακόμα και σήμερα που διανύει το 81ο έτος της ηλικίας της υποφέρει από μετατραυματικό στρες λόγω της κακοποίησης που υπέστη.
«Ακόμα και σήμερα έχω αναλαμπές από τότε που με χτυπούσε. Αυτές οι σκηνές έρχονται ξανά, στα όνειρα μου, οι αληθινές εικόνες είναι εκεί και μοιάζουν σαν κατάρα. Δεν ήθελα να μιλήσω για αυτή την ντροπιαστική και εξευτελιστική περίοδο της ζωής μου αλλά συνέχεια όταν έδινα κάποια συνέντευξη οι δημοσιογράφοι ρωτούσαν για μένα
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τίνα Τάρνερ: Το συγκινητικό αντίο στους θαυμάστες της
Τίνα Τάρνερ: Το συγκινητικό αντίο στους θαυμάστες της – Η μάχη με εγκεφαλικό, καρκίνο και πρόβλημα στο συκώτι. H «γιαγιά της ροκ», η θρυλική Τίνα Τάρνερ, στο ντοκιμαντέρ του HBO μιλά για την πολυτάραχη ζωή της και ανοίγει την καρδιά της στους εκατομμύρια θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο αποκαλύπτοντας πως ακόμα και σήμερα στα […]
Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr