ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ: Ο Τζώρτζης έχει επιφοίτηση και σκάει μια «βόμβα» στα ξαδέρφια του

15:25 - 16/03/2021

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ Ο Παναγής προτείνει χείρα βοηθείας στη Μάρμω, για τα χωράφια της. Ο Βαγγέλας χαίρεται, αλλά όχι και η Μάρμω, που δεν ξέρει τι τροπή θα πάρει όλο αυτό. Ο Χαραλάμπης προειδοποιεί τον Μένιο να προσέχει τη Μυρτώ, ενώ ο Σίμος με την Τούλα προσπαθούν […] The post ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ: Ο Τζώρτζης έχει επιφοίτηση και σκάει μια «βόμβα» στα ξαδέρφια του appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε Περισσότερα στο logiastarata.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Τζώρτζης σκάει μια «βόμβα» στα ξαδέρφια του

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», ο Παναγής προτείνει χείρα βοηθείας στη Μάρμω, για τα χωράφια της. Ο Βαγγέλας χαίρεται, αλλά όχι και η Μάρμω, που δεν ξέρει τι τροπή θα πάρει όλο αυτό. Ο Χαραλάμπης προειδοποιεί τον Μένιο να προσέχει τη Μυρτώ, ενώ ο Σίμος με την Τούλα προσπαθούν να ανεβάσουν τον Κανέλλο στα μάτια της Χρύσας, μόνο που αυτή δεν καταλαβαίνει τίποτα και κάνει τον Κανέλλο ακόμα πιο δυστυχισμένο. Ο παπάς είναι έξαλλος με την πρώην γυναίκα του και τις απειλές της, ενώ η Φιλιώ, προσπαθεί να πείσει τον Μένιο να τα ξαναβρούν με τον Χαραλάμπη, αλλά αυτός πνέει μένεα. Η Κατερίνα αποφεύγει το

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ logiastarata.gr

«Συγχαρητήρια» Λαβρόφ στην Ευρώπη για την «ιστορική» εμπορική συμφωνία με τον Τραμπ – «Άνευ όρων πλέον η ενεργειακή εξάρτηση της ΕΕ από τις ΗΠΑ»

Τραγωδία στη Νάουσα: Νεκρός 64χρονος συντηρητής ανελκυστήρων – Ανασύρθηκε από ασανσέρ πολυκατοικίας

Μαρινάκης: Διάβημα διαμαρτυρίας της Αθήνας στα Τίρανα για τον χάρτη που παρουσιάζει ελληνικά εδάφη ως αλβανικά

Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη 28 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου 2025

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Ο 27χρονος διέσχισε τις ΗΠΑ αποφασισμένος να σκοτώσει

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 29/7/2025