Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η σειρά «έκλεισε» τα 100 επεισόδια και κάνει… δώρο στους τηλεθεατές
05:51 - 17/03/2021
Η σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο έκανε την εμφάνιση της στη δημόσια τηλεόραση και κατάφερε να τραβήξει πάνω της το ενδιαφέρον. Οι κάτοικοι του ήσυχου χωριού «Πλάτανος» με τις περιπέτειες τους και τους έρωτες τους έχουν καταφέρει να «κεντρίσουν» τους τηλεθεατές και να βάλουν την ΕΡΤ στο χάρτη της τηλεθέασης. Εξάλλου, το γεγονός ότι η […]
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ: Η σειρά «έκλεισε» τα 100 επεισόδια και επιστρέφει ξανά και τις Παρασκευές
Τα 100 επεισόδια έκλεισε την Καθαρά Δευτέρα η κωμική οικογενειακή σειρά μυθοπλασίας της ΕΡΤ1 ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ, που έχει γίνει η αγαπημένη καθημερινή συνήθεια για πάνω από μισό εκατομμύριο τηλεθεατές. Το νούμερο αυτό μπορεί να θεωρείται αυτονόητο στο prime time κάποιων ιδιωτικών καναλιών, αλλά δεν ήταν καθόλου δεδομένο για τη δημόσια τηλεόραση, καθώς η […]
The post ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ: Η σειρά «έκλεισε» τα 100 επεισόδια και επιστρέφει ξανά και τις Παρασκευές appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.gr