Τσιτσιπάς: «Πήρα ενέργεια από τον κόσμο, πρέπει να προσέξω το σερβίς του Ίσνερ»
10:00 - 17/03/2021
O Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε εύκολα με 6-3, 6-1 τον Μπενουά Περ στην πρεμιέρα του στο Abierto Mexicano (ATP 500) του Ακαπούλκο, πανηγυρίζοντας τη δεύτερη...
Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσιτσιπάς : Η ενέργεια που πήρε από τον κόσμο τον οδήγησε στην άνετη νίκη
Ο έλληνας τενίστας τόνισε στις δηλώσεις του πως πήρε ενέργεια από τον κόσμο, προκειμένου να πάρει την άνετη νίκη και την πρόκριση επί του Περ
Διαβάστε το στο tanea.grΤσιτσιπάς : Η ενέργεια που πήρε από τον κόσμο τον οδήγησε στην άνετη νίκη
Ο έλληνας τενίστας τόνισε στις δηλώσεις του πως πήρε ενέργεια από τον κόσμο, προκειμένου να πάρει την άνετη νίκη και την πρόκριση επί του Περ
Διαβάστε το στο tovimaΤσιτσιπάς: Πήρα ενέργεια από τον κόσμο
O Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε εύκολα με 6-3, 6-1 τον Μπενουά Περ στην πρεμιέρα του στο Abierto Mexicano (ATP 500) του Ακαπούλκο, πανηγυρίζοντας τη δεύτερη επιτυχία σε τρεις αγώνες, απέναντι στον αντίπαλό του.
Διαβάστε το στο real.grΤσιτσιπάς: «Πήρα ενέργεια από τον κόσμο, θέλω να πάρω κι άλλη αγάπη»
Τη σημασία της ενέργειας που πήρε από τον κόσμο τόνισε…
Διαβάστε το στο onsports.grΤσιτσιπάς: «Πήρα ενέργεια από τον κόσμο»
O Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε εύκολα με 6-3, 6-1 τον Μπενουά Περ στην πρεμιέρα του στο Abierto Mexicano (ATP 500) του Ακαπούλκο, πανηγυρίζοντας τη δεύτερη επιτυχία σε τρεις αγώνες, απέναντι στον αντίπαλό του. «Δεν ήξερα τι να περιμένω από τον Μπενουά [...]
Διαβάστε το στο matrix24.grΤσιτσιπάς: «Πήρα ενέργεια από τον κόσμο»
O Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε εύκολα με 6-3, 6-1 τον Μπενουά Περ στην πρεμιέρα του στο Abierto Mexicano (ATP 500) του Ακαπούλκο, πανηγυρίζοντας τη δεύτερη επιτυχία σε τρεις αγώνες, απέναντι στον αντίπαλό του.
Διαβάστε το στο analitis.grΤσιτσιπάς: «Πήρα ενέργεια από τον κόσμο, θέλω να πάρω κι άλλη αγάπη»
Τσιτσιπάς: «Πήρα ενέργεια από τον κόσμο, θέλω να πάρω κι άλλη αγάπη»
17/03/2021
O Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε εύκολα με 6-3, 6-1 τον Μπενουά Περ στην πρεμιέρα του στο Mexican Open, πανηγυρίζοντας τη δεύτερη επιτυχία σε τρεις αγώνες απέναντι στον αντίπαλό του.
Ο Έλληνας τενίστας τόνισε στις δηλώσεις του πως πήρε ενέργεια από τον κόσμο, προκειμένου να πάρει την άνετη νίκη και την πρόκριση επί του Περ.
«Δεν ήξερα τι να περιμένω από τον Μπενουά σήμερα», είπε στο ξεκίνημα ο Τσιτσιπάς. «Νομίζω ότι είναι κάπως δύσκολο να παίζεις ένα τουρνουά που δεν έχεις παίξει στο παρελθόν. Ένιωσα πολύ υπεύθυνος με τον τρόπο που έπαιξα, οπότε ήταν πολύ ωραίο. Το πλήθος έφερε όλη
Διαβάστε το στο filathlos.gr