Λ. Αυγενάκης: «Με “ιδιώνυμο” και νέο πλαίσιο για νόμιμη λειτουργία των Λεσχών Φιλάθλων και των οργανωμένων μετακινήσεών τους, ενισχύουμε τη μάχη για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό»

11:07 - 17/03/2021

Στα μέτρα που έχουν ήδη θεσπιστεί, αλλά και σε αυτά που προβλέπονται στο υπό κατάθεση σχέδιο νόμου, για την αντιμετώπιση του χουλιγκανισμού, αναφέρθηκε στη Βουλή ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.   Απαντώντας σε Επίκαιρη Ερώτηση της βουλευτή Φωτεινής Πιπιλή, ο Υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε ότι «θα εθελοτυφλούσαμε αν λέγαμε ότι ο χουλιγκανισμός θα εξαλειφθεί ... The post Λ. Αυγενάκης: «Με “ιδιώνυμο” και νέο πλαίσιο για νόμιμη λειτουργία των Λεσχών Φιλάθλων και των οργανωμένων μετακινήσεών τους, ενισχύουμε τη μάχη για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό» appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιδιώνυμο και νέο πλαίσιο λειτουργίας Λεσχών Φιλάθλων και οργανωμένων μετακινήσεών τους

Αυγενάκης: «Ενισχύουμε τη μάχη για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό».

Διαβάστε το στο inkomotini.news
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-ptolemeos.gr

Κάλαντα από τη χορωδία εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης  στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο και την κεντρική πλατεία

“ΕΛΠΙΔΑ” – Γεωργία Ζεμπιλιάδου: Η τοπική κοινωνία και η θεσμική στάση της Αντιπολίτευσης απέτρεψαν την καταστροφή των Καμβουνίων !

Το “κοινωνικό της πρόσωπο” δείχνει και εφέτος η ΕΣΕΠΗΜΒΕ!

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2025 έχει ξεκινήσει – Η Αξιόπιστη Λύση είναι ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε το “Εργαστήρι της Αγάπης” στον Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες)