Πρόστιμο σε ενορίτη και τον γιo του για μη χρήση μάσκας (ΒΙΝΤΕΟ)
11:52 - 17/03/2021
Ένας ψάλτης που νοσεί βαριά από κορωνοϊό αλλά κι ένας επίτροπος ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, έφεραν τον ιερέα στα όρια της υπομονής του.
«Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Έστω και η παραμικρή παραχώρηση είναι επικίνδυνη. Οτιδήποτε συμβεί έχουμε την ευθύνη.»
Γι’ αυτό, όταν την περασμένη Κυριακή, στην λειτουργία, εμφανίστηκαν οι δυο ενορίτες χωρίς μάσκα μέσα στο ναό, ακολούθησε επεισόδιο με την επέμβαση της αστυνομίας.
«Ο ιερέας μου είπε ότι «ή θα φορέσεις μάσκα ή θα βγεις έξω από τον ναό.» Εγώ δεν έκανα ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Εγώ οικειοθελώς δεν βγαίνω από τον οίκο του Θεού. Λέω εγώ «κάθομαι εδώ και ελάτε να με βγάλετε σηκωτό να με βγάλετε έξω. Το μόνο που μπορε
Διαβάστε Περισσότερα στο .romfea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πρόστιμο σε ενορίτη και τον γιo του για μη χρήση μάσκας
Ένας ψάλτης που νοσεί βαριά από κορωνοϊό αλλά κι ένας επίτροπος ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, έφεραν τον ιερέα στα όρια της υπομονής του.
Το άρθρο Πρόστιμο σε ενορίτη και τον γιo του για μη χρήση μάσκας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr55 πρόστιμα για μετακινήσεις και 17 για μη χρήση μάσκας στην ΠΑΜΘ
Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Χθες, Τρίτη 16 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια (64.912) έλεγχοι, από τους οποίους οι (6.216) στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Βεβαιώθηκαν συνολικά (1.090) παραβάσεις και πραγματοποιήθηκαν (5) συλλήψεις, […]
Διαβάστε το στο evros24.gr