Αφροδίτη Γραμμέλη για Παπανώτα: «Οι γονείς μου με έχουν μάθει να σέβομαι τους μεγάλους ανθρώπους»

15:16 - 17/03/2021

Τη δική της, λακωνική, απάντηση στα σχόλια που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας για την ίδια στο Happy Day, έκανε η […] The post Αφροδίτη Γραμμέλη για Παπανώτα: «Οι γονείς μου με έχουν μάθει να σέβομαι τους μεγάλους ανθρώπους» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Αφορδίτη Γραμμέλη απαντά στον Δημήτρη Παπανώτα – “Σέβομαι τους μεγάλους ανθρώπους”

Την δική της απλή αλλά περιεκτική απάντηση έδωσε η Αφροδίτη Γραμμέλη στον Δημήτρη Παπανώτα για όσα είπε ο τελευταίος για την ίδια. «Δεν ξέρω αν συγκρίνετε την εμπειρία τη δική μου την τηλεοπτική με της κυρίας Γραμμέλη, αλλά… Τι να βρούμε ακριβώς; Θα την προσλάβω για γραμματέα μου», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας στον αέρα του ... Περισσότερα To άρθρο Η Αφορδίτη Γραμμέλη απαντά στον Δημήτρη Παπανώτα – “Σέβομαι τους μεγάλους ανθρώπους” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Η Αφροδίτη Γραμμέλη «κάρφωσε» τον Δημήτρη Παπανώτα: Οι γονείς μου με έχουν μάθει να σέβομαι τους μεγάλους ανθρώπους

Ο Δημήτρης Παπανώτας, μέσα από το «Happy Day» όπου βρίσκεται σχολίασε την επαγγελματική πορεία της Αφροδίτης Γραμμέλη και το σχόλιο που έκανε, δεν άρεσε στη δημοσιογράφο. Ωστόσο, η Αφροδίτη Γραμμέλη επέλεξε να του απαντήσει με ελάχιστες λέξεις μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα του pop Up. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπανώτας ανέφερε στον «αέρα» του Happy Day: […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γραμμέλη για Παπανώτα: «Οι γονείς μου με έχουν μάθει να σέβομαι τους μεγάλους ανθρώπους» (Video)

«Εμένα οι γονείς μου με έχουν μάθει να σέβομαι τους μεγάλους ανθρώπους» απάντησε η Αφροδίτη Γραμμέλη στον Δημήτρη Παπανώτα. «Δεν ξέρω αν συγκρίνετε την εμπειρία τη δική μου την τηλεοπτική […]

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Αφροδίτη Γραμμέλη για Παπανώτα: «Οι γονείς μου με έχουν μάθει να σέβομαι τους μεγάλους ανθρώπους», ωιφ

Δείτε τι είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη για τον Δημήτρη Παπανώτα στον αέρα του Pop Up. Το άρθρο Αφροδίτη Γραμμέλη για Παπανώτα: «Οι γονείς μου με έχουν μάθει να σέβομαι τους μεγάλους ανθρώπους», ωιφ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Η πληρωμένη απάντηση της Α.Γραμμέλη στον Δ.Παπανώτα: «Έχω μάθει να σέβομαι τους μεγάλους ανθρώπους»

Ο Δημήτρης Παπανώτας έκανε ένα «καυστικό» σχόλιο για την καριέρα της Αφροδίτης Γραμμέλη, με την δεύτερη να μην το αφήνει αναπάντητο. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπανώτας ανέφερε στον «αέρα» του Happy Day: «Δεν ξέρω αν συγκρίνετε την εμπειρία τη δική μου την τηλεοπτική με της κυρίας Γραμμέλη, αλλά… Τι να βρούμε ακριβώς; Θα την προσλάβω για γραμματέα μου». Με την σειρά της η Αφροδίτη Γραμμέλη απάντησε στον «αέρα» του Pop Up: «Εμένα οι γονείς μου με έχουν μάθει να σέβομαι τους μεγάλους ανθρώπους. Σε ηλικία».

Διαβάστε το στο pronews.gr

Η απάντηση της Γραμμέλη σε Παπανώτα: Οι γονείς μου με έχουν μάθει να σέβομαι τους μεγάλους ανθρώπους

Η απάντηση της Αφροδίτης Γραμμέλη στον Δημήτρη Παπανώτα Στα σχόλια που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας για την ίδια στο Happy Day απάντησε η Αφροδίτη Γραμμέλη στον αέρα... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η απάντηση της Γραμμέλη σε Παπανώτα: Οι γονείς μου με έχουν μάθει να σέβομαι τους μεγάλους ανθρώπους

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο