Αφροδίτη Γραμμέλη για Παπανώτα: «Οι γονείς μου με έχουν μάθει να σέβομαι τους μεγάλους ανθρώπους»
15:16 - 17/03/2021
Τη δική της, λακωνική, απάντηση στα σχόλια που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας για την ίδια στο Happy Day, έκανε η […]
The post Αφροδίτη Γραμμέλη για Παπανώτα: «Οι γονείς μου με έχουν μάθει να σέβομαι τους μεγάλους ανθρώπους» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Αφορδίτη Γραμμέλη απαντά στον Δημήτρη Παπανώτα – “Σέβομαι τους μεγάλους ανθρώπους”
Την δική της απλή αλλά περιεκτική απάντηση έδωσε η Αφροδίτη Γραμμέλη στον Δημήτρη Παπανώτα για όσα είπε ο τελευταίος για την ίδια. «Δεν ξέρω αν συγκρίνετε την εμπειρία τη δική μου την τηλεοπτική με της κυρίας Γραμμέλη, αλλά… Τι να βρούμε ακριβώς; Θα την προσλάβω για γραμματέα μου», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας στον αέρα του ... Περισσότερα
To άρθρο Η Αφορδίτη Γραμμέλη απαντά στον Δημήτρη Παπανώτα – “Σέβομαι τους μεγάλους ανθρώπους” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Η Αφροδίτη Γραμμέλη «κάρφωσε» τον Δημήτρη Παπανώτα: Οι γονείς μου με έχουν μάθει να σέβομαι τους μεγάλους ανθρώπους
Ο Δημήτρης Παπανώτας, μέσα από το «Happy Day» όπου βρίσκεται σχολίασε την επαγγελματική πορεία της Αφροδίτης Γραμμέλη και το σχόλιο που έκανε, δεν άρεσε στη δημοσιογράφο. Ωστόσο, η Αφροδίτη Γραμμέλη επέλεξε να του απαντήσει με ελάχιστες λέξεις μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα του pop Up. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπανώτας ανέφερε στον «αέρα» του Happy Day: […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓραμμέλη για Παπανώτα: «Οι γονείς μου με έχουν μάθει να σέβομαι τους μεγάλους ανθρώπους» (Video)
«Εμένα οι γονείς μου με έχουν μάθει να σέβομαι τους μεγάλους ανθρώπους» απάντησε η Αφροδίτη Γραμμέλη στον Δημήτρη Παπανώτα. «Δεν ξέρω αν συγκρίνετε την εμπειρία τη δική μου την τηλεοπτική […]
Διαβάστε το στο topontiki.grΑφροδίτη Γραμμέλη για Παπανώτα: «Οι γονείς μου με έχουν μάθει να σέβομαι τους μεγάλους ανθρώπους», ωιφ
Δείτε τι είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη για τον Δημήτρη Παπανώτα στον αέρα του Pop Up.
Το άρθρο Αφροδίτη Γραμμέλη για Παπανώτα: «Οι γονείς μου με έχουν μάθει να σέβομαι τους μεγάλους ανθρώπους», ωιφ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΗ πληρωμένη απάντηση της Α.Γραμμέλη στον Δ.Παπανώτα: «Έχω μάθει να σέβομαι τους μεγάλους ανθρώπους»
Ο Δημήτρης Παπανώτας έκανε ένα «καυστικό» σχόλιο για την καριέρα της Αφροδίτης Γραμμέλη, με την δεύτερη να μην το αφήνει αναπάντητο.
Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπανώτας ανέφερε στον «αέρα» του Happy Day: «Δεν ξέρω αν συγκρίνετε την εμπειρία τη δική μου την τηλεοπτική με της κυρίας Γραμμέλη, αλλά… Τι να βρούμε ακριβώς; Θα την προσλάβω για γραμματέα μου».
Με την σειρά της η Αφροδίτη Γραμμέλη απάντησε στον «αέρα» του Pop Up: «Εμένα οι γονείς μου με έχουν μάθει να σέβομαι τους μεγάλους ανθρώπους. Σε ηλικία».
Διαβάστε το στο pronews.grΗ απάντηση της Γραμμέλη σε Παπανώτα: Οι γονείς μου με έχουν μάθει να σέβομαι τους μεγάλους ανθρώπους
Η απάντηση της Αφροδίτης Γραμμέλη στον Δημήτρη Παπανώτα Στα σχόλια που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας για την ίδια στο Happy Day απάντησε η Αφροδίτη Γραμμέλη στον αέρα...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η απάντηση της Γραμμέλη σε Παπανώτα: Οι γονείς μου με έχουν μάθει να σέβομαι τους μεγάλους ανθρώπους
Διαβάστε το στο spoilers