Οι πρώτες δηλώσεις της Νάντιας Μπουλέ για την εγκυμοσύνη της

17:00 - 17/03/2021

Η Νάντια Μπουλέ, η οποία πριν από λίγες ημέρες, ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» και...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οι πρώτες δηλώσεις της Νάντιας Μπουλέ μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της: Είναι παιδί της καραντίνας

Στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» έκανε τις πρώτες δηλώσεις της η Νάντια Μπουλέ μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της. Η ηθοποιός η οποία διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της εξομολογήθηκε πως περιμένει κοριτσάκι ενώ εξήγησε πως η κύηση της θα ενταχθεί και στον ρόλο της στην σειρά «Αγγελική» του Alpha όπου πρωταγωνιστεί. «Στην […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»