Τιάγκο Σίλβα: «Θέλω να μείνω στην Αγγλία»

09:30 - 18/03/2021

Τη φανέλα της Τσέλσι και τα επόμενα χρόνια φαίνεται ότι θα συνεχίσει να φοράει ο Τιάγκο Σίλβα, καθώς ο ίδιος εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία παραμονής. Ο 36χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός…

Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τιάγκο Σίλβα: Θέλω να μείνω στην Τσέλσι

Νέο συμβόλαιο αναμένεται να υπογράψει τις επόμενες ημέρες με την Τσέλσι ο Τιάγκο Σίλβα, μολονότι αποκτήθηκε πριν από λίγους μήνες.

Διαβάστε το στο real.gr

Τιάγκο Σίλβα: «Θέλω να μείνω στην Τσέλσι»

Νέο συμβόλαιο αναμένεται να υπογράψει τις επόμενες ημέρες με την Τσέλσι ο Τιάγκο Σίλβα, μολονότι αποκτήθηκε πριν από λίγους μήνες. Ο Βραζιλιάνος διεθνής αμυντικός είναι στις τελικές επαφές με τη διοίκηση των «μπλε» για να επεκτείνει το συμβόλαιο του για ένα επιπλέον χρόνο. «Ναι, θέλω να μείνω στην Αγγλία και τη νέα σεζόν. Η εμπειρία […] The post Τιάγκο Σίλβα: «Θέλω να μείνω στην Τσέλσι» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Τιάγκο Σίλβα: «Θέλω να μείνω στην Τσέλσι – Είμαι στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου!»

Την επιθυμία του να παραμείνει και τη νέα σεζόν στην Τσέλσι εξέφρασε ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Αγγλικής ομάδας, Τιάγκο Σίλβα! Το άρθρο Τιάγκο Σίλβα: «Θέλω να μείνω στην Τσέλσι – Είμαι στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου!» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Αντετοκούνμπο: «Θέλω να απολαμβάνω τη στιγμή»

Την απόφασή του να απολαμβάνει τη στιγμή εξέφρασε μετά τη νίκη του Μιλγουόκι επί της Φιλαδέλφια (109-105) ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απαντώντας παράλληλα και στα ερωτήματα των δημοσιογράφων για τον λόγο που πανηγύρισε καθισμένος στο παρκέ μετά από ένα καλάθι του.

Διαβάστε το στο analitis.gr

Αντετοκούνμπο: «Θέλω να απολαμβάνω την κάθε στιγμή»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απάντησε στα ερωτήματα των δημοσιογράφων για τον λόγο που πανηγύρισε καθισμένος στο παρκέ μετά από ένα καλάθι του στο παιχνίδι με τους Σίξερς.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ politik.gr

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Το μεγάλο κράτος είναι βαρύ»

Θρίλερ στα σύνορα της Ουκρανίας: Η Ρωσία στέλνει άλλους 7.000 στρατιωτικούς – ΗΠΑ: Ανά πάσα στιγμή η εισβολή

Πάτρα: Οι αναρτήσεις της μητέρας σε σελίδες μαμάδων

ΕΦΚΑ: Κόπηκε η σύνταξη σε δικαιούχο λόγω λάθους το…1982 (vid)

Το άγχος Μητσοτάκη μην «θολώσει» η εικόνα του στη μεσαία τάξη και οι γκρίνιες για το «δώρο του Πάσχα» πριν ακόμα δοθεί

CNN Türk: Πότε θα είναι η καλύτερη χρονική συγκυρία για να εισβάλλει η Τουρκία στα νησιά