«Πυρά» Γεννηματά προς την κυβέρνηση, «απέτυχαν στη διαχείριση της πανδημίας» – Οι 5 προτάσεις του ΚΙΝΑΛ

12:33 - 18/03/2021

Παταγώδη αποτυχία καταλόγισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά στην κυβέρνηση, για την διαχείριση της πανδημίας. Ανοίγοντας την διαδικτυακή συζήτηση που οργάνωσε το Κίνημα Αλλαγής για τη κατάσταση του ΕΣΥ στην Αττική, με τη συμμετοχή γιατρών και νοσηλευτών από τα νοσοκομεία της Αθήνας, η κ. Γεννηματά επικέντρωσε την αυστηρή κριτική της στον πρωθυπουργό, Κυριάκο […] The post «Πυρά» Γεννηματά προς την κυβέρνηση, «απέτυχαν στη διαχείριση της πανδημίας» – Οι 5 προτάσεις του ΚΙΝΑΛ appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε Περισσότερα στο logiastarata.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γεννηματά από Σωτηρία: Η κυβέρνηση απέτυχε στη διαχείριση της πανδημίας

«Η Κυβέρνηση απέτυχε στη διαχείριση της πανδημίας», δήλωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, μετά την επίσκεψή που πραγματοποίησε στο νοσοκομείο Σωτηρία. Η κα Γεννηματά, σημείωσε ότι με το μεγαλύτερο σε διάρκεια lock down, τα οριζόντια μέτρα και τους αυτοσχεδιασμούς, η κατάσταση είναι τραγική.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ logiastarata.gr

«Συγχαρητήρια» Λαβρόφ στην Ευρώπη για την «ιστορική» εμπορική συμφωνία με τον Τραμπ – «Άνευ όρων πλέον η ενεργειακή εξάρτηση της ΕΕ από τις ΗΠΑ»

Τραγωδία στη Νάουσα: Νεκρός 64χρονος συντηρητής ανελκυστήρων – Ανασύρθηκε από ασανσέρ πολυκατοικίας

Μαρινάκης: Διάβημα διαμαρτυρίας της Αθήνας στα Τίρανα για τον χάρτη που παρουσιάζει ελληνικά εδάφη ως αλβανικά

Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη 28 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου 2025

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Ο 27χρονος διέσχισε τις ΗΠΑ αποφασισμένος να σκοτώσει

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 29/7/2025