Η απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για το Ορυχείο Αμυνταίου- Ζητά κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης για την περιοχή των Βαλτονέρων

17:56 - 18/03/2021

Το τελικό κείμενο για την υπόθεση του ορυχείου Αμυνταίου που απειλεί την περιοχή των Βαλτονέρων, την καθημερινότητα των πολιτών, αλλά και την εξαφάνιση λιμνών, όπως ειπώθηκε στο προηγούμενο περιφερειακό συμβούλιο, ενέκρινε σήμερα το σώμα μετά από προσθήκες στην πρόταση την οποία είχε καταθέσει ο Αντιπεριφερειάρχης, Βασίλης Άμπας. Η πρόταση που έγινε δεκτή χωρίς τη ψήφο ... The post Η απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για το Ορυχείο Αμυνταίου- Ζητά κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης για την περιοχή των Βαλτονέρων appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-ptolemeos.gr

Κάλαντα από τη χορωδία εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης  στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο και την κεντρική πλατεία

“ΕΛΠΙΔΑ” – Γεωργία Ζεμπιλιάδου: Η τοπική κοινωνία και η θεσμική στάση της Αντιπολίτευσης απέτρεψαν την καταστροφή των Καμβουνίων !

Το “κοινωνικό της πρόσωπο” δείχνει και εφέτος η ΕΣΕΠΗΜΒΕ!

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2025 έχει ξεκινήσει – Η Αξιόπιστη Λύση είναι ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε το “Εργαστήρι της Αγάπης” στον Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες)