Ο Μπάιντεν «έριξε άκυρο» στον Πούτιν: Είμαι πολύ απασχολημένος για να τα πούμε

06:27 - 19/03/2021

Άλλο ένα επεισόδιο στην σχέση του Τζο Μπάιντεν με τον Βλαντιμίρ Πούτιν με το κλίμα να θυμίζει «Ψυχρό Πόλεμο».

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Μπάιντεν, ο «φονιάς» Πούτιν και το τέλος μιας εποχής

Ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ προκάλεσε προσωπικά το πρώτο διπλωματικό επεισόδιο της θητείας του, αποκαλώντας τον ρώσο ομόλογό του «φονιά» στην πρώτη εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε μετά την ορκωμοσία του. Επρόκειτο έναν συνειδητό χαρακτηρισμό ή για μία βεβιασμένη απάντηση; The post Ο Μπάιντεν, ο «φονιάς» Πούτιν και το τέλος μιας εποχής appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Ο Μπάιντεν «έριξε άκυρο» στον Πούτιν: Είμαι πολύ απασχολημένος για να τα πούμε

Άλλο ένα επεισόδιο στην σχέση του Τζο Μπάιντεν με τον Βλαντιμίρ Πούτιν με το κλίμα να θυμίζει «Ψυχρό Πόλεμο». Τα ξημερώματα της Παρασκευής η κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν «έριξε άκυρο» στην πρόταση του Βλαντιμίρ Πούτιν να έχουν οι δύο τους μια συζήτηση σε ζωντανή μετάδοση με την εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου να λέει χαρακτηριστικά ότι […] The post Ο Μπάιντεν «έριξε άκυρο» στον Πούτιν: Είμαι πολύ απασχολημένος για να τα πούμε appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες