Ντόντσιτς σε διαιτητή: «Ποιο φάουλ;» – «Το φάουλ είναι ότι είμαι ερωτευμένος μαζί σου»

10:42 - 19/03/2021

Ο Λούκα Ντόντσιτς είπε να κάνει τα μαγικά του εκτός από τον αγωνιστικό χώρο και τους αντιπάλους και στη διαιτητή της αναμέτρηση των Μάβερικς με τους Κλίπερς. Ο Σλοβένος σταρ διαμαρτυρήθηκε στη διαιτητή για ένα φάουλ που καταλογίστηκε υπέρ του Πολ Τζορτζ. Εκείνη του απάντησε «ποιο φάουλ;», με τον Ντόντσιτς να ρίχνει την ατάκα: «Το […]

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεϊκός Ντόνσιτς: Η διαιτητής τον χρέωσε με φάουλ - Της απάντησε ότι "το φάουλ είναι ότι είμαι ερωτευμένος μαζί σου"

Η επική απάντηση του μπασκετμπολίστα Λούκα Ντόνσιτς σε γυναίκα διαιτητή μετά το φάουλ που έκανε.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ντόντσιτς-Έπος: Φλερτάρει τη διαιτητή μετά από φάουλ! «Είμαι ερωτευμένος μαζί σου» (vid)

Απίστευτος Λούκα Ντόντσιτς φλερτάρει τη διαιτητή του αγώνα μετά από φάουλ και γίνεται viral! Το άρθρο Ντόντσιτς-Έπος: Φλερτάρει τη διαιτητή μετά από φάουλ! «Είμαι ερωτευμένος μαζί σου» (vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας