Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής, συνομιλία Δένδια-Στόλτενμπεργκ

11:42 - 19/03/2021

Με αντικείμενο τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Κυπριακό συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής υπό την προεδρία του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια.

Διαβάστε Περισσότερα στο efsyn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής

Υπό την προεδρία του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής, με αντικείμενο τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Κυπριακό. Στη σημερινή συνεδρίαση του ΕΣΕΠ θα συμμετέχει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ. Στο ΕΣΕΠ συμμετέχουν ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης, καθώς και […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κλίμα συναίνεσης στο Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής, με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο να ενημερώνει σχετικά με θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του. «Αποδέχθηκα σήμερα με χαρά την πρόσκληση του υπουργού Εξωτερικών, φίλου Νίκου Δένδια να προσέλθω στο Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής για να ενημερώσω το όργανο σε θέματα που έχουν […] Το άρθρο Κλίμα συναίνεσης στο Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής εμφανίστηκε πρώτα στο Πτήση & Διάστημα.

Διαβάστε το στο ptisidiastima.com

Σε εξέλιξη η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής

Συνεδριάζει από τις 11:15 το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΣΕΠ), υπό την προεδρία του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια, με αντικείμενο τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Κυπριακό. Στο ΕΣΕΠ συμμετέχουν ο…

Διαβάστε το στο politik.gr

Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής

Συνεδριάζει από τις 11:15 το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΣΕΠ), υπό την προεδρία του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια, με αντικείμενο τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Κυπριακό.

Διαβάστε το στο analitis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ efsyn.gr

Η στασιμότητα της απασχόλησης κρατά «παγωμένες» τις τριετίες

Υψηλές αμοιβές για τις γενικές διευθύντριες στα μουσεία ΝΠΔΔ

«Εργαλειοποίησαν το ΑΠΘ για προσωπικές και αλλότριες επιδιώξεις»

Ευρωπαϊκό ημερήσιο ρεκόρ κρουσμάτων στη Γαλλία με 271.000 μολύνσεις

Aνεμβολίαστο ΕΚΑΒ

Δεμένα στα λιμάνια κρατούν οι άνεμοι τα πλοία