Γαβαλάς: «Μόνο υπερηφάνεια για τον Ολυμπιακό»

11:58 - 19/03/2021

Ένας ασυμβίβαστος με τα προβλήματα Ολυμπιακός, έκανε υπερήφανους τους φίλους του ανά τον κόσμο, παρά τον αποκλεισμό από την Άρσεναλ, σύμφωνα με τον Νίκο Γαβαλά, ο οποίος έδωσε ραντεβού στα ίδια μέρη...

Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παπασταθόπουλος: «Είμαι υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου»

Υπερήφανος για τους συμπαίκτες του και την προσπάθεια που κατέβαλλαν στο «Εμιρέιτς» απέναντι στην Άρσεναλ αισθάνεται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Μάντζιος: «Μπορούμε να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό»!

Άρης: Αισιόδοξος ο Άκης Μάντζιος για την αναμέτρηση με τον…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Μάντζιος: «Μπορούμε να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό»

Μάντζιος: «Μπορούμε να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό» 19/03/2021 Την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη για την πρεμιέρα των πλέι οφ, σχολίασε ο Άκης Μάντζιος που αναφέρθηκε στις απουσίες της ομάδας του και τα προβλήματα που υπάρχουν.  Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova: Για την κατάσταση της ομάδας ενόψει των πλέι οφ: «Είμαστε σε καλή κατάσταση. Προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα για την έναρξη των παιχνιδιών και το δύσκολο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό». Για την κλήρωση και την σειρά αγώνων: «Πέρα από το κλισέ όλοι θα παίξουμε με όλους, νομίζω είμαστε καλά προετοιμασμένοι για όλα τα παιχνίδια. Θα παίξε

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fosonline.gr

Εθνική Ελλάδας: Εκτός προπόνησης Τσιμίκας και Κωνσταντέλιας λόγω φαρυγγίτιδας

Επίσημο: Στην ΕΡΤ το ελληνικό βόλεϊ μέχρι το 2026

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Οι οδηγίες στους φιλάθλους ενόψει Ζαλγκίρις

Euroleague: Καλά κρατεί η μεταγραφική περίοδος

ΦΩΣ στο Στοίχημα: Σεφτές για Ισημερινή Γουινέα !

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις: Τα τελευταία νέα για Πετρούσεφ και Φαλ