Το Ευαγγέλιο του Σαββάτου 20 Μαρτίου 2021 – Άγιος Μύρων ο Νεομάρτυρας από το Ηράκλειο Κρήτης

12:57 - 19/03/2021

Ευαγγέλιο: ΚΑΤΑ ΜΑΡΚΟΝ Β/ 23 – 28 – 23 Καί εγένετο παραπορεύεσθαι αυτόν εν τοίς σάββασι διά τών σπορίμων, καί ήρξαντο οι μαθηταί αυτού οδόν ποιείν τίλλοντες τούς στάχυας. 24 καί οι Φαρισαίοι έλεγον αυτώ Ίδε τί ποιούσιν εν τοίς σάββασιν ό ουκ έξεστι. 25 καί αυτός έλεγεν αυτοίς Ουδέποτε ανέγνωτε τί εποίησε Δαυίδ ότε […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ευαγγέλιο Σάββατο 20 Μαρτίου 2021 – Δια Κολλύβων Θαύμα

Το Ευαγγέλιο του Σαββάτου 20 Μαρτίου 2021. Σάββατο των Α Νηστειών. Εορτή της Ορθοδοξίας: Η Ανάμνηση του δια Κολλύβων Θαύματος του Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος. Οι Άγιοι Αββάδες εν τη μονή του Αγίου Σάββα αναιρεθέντες των λεγομένων Μαύρων. Ο Άγιος Μύρων ο Νεομάρτυρας εκ Ηρακλείου Κρήτης. Κατά Μάρκο: Η τήρηση του Σαββάτου. Ο άνθρωπος με το ξερό χέρι. Ευαγγελικό απόσπασμα ημέρας από πρωτότυπο και σε νεοελληνική απόδοση. Το άρθρο Ευαγγέλιο Σάββατο 20 Μαρτίου 2021 – Δια Κολλύβων Θαύμα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο