Γιώργος Τσαλίκης: «Ήμουν γονατιστός 4 ώρες και παρακαλούσα τον Θεό να μην με καταλάβει»

02:16 - 20/03/2021

Στο After Dark ήταν καλεσμένος ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος μίλησε για την δύσκολη περίοδο που πέρασαν με την σύζυγό […] The post Γιώργος Τσαλίκης: «Ήμουν γονατιστός 4 ώρες και παρακαλούσα τον Θεό να μην με καταλάβει» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Τσαλίκης: «Ήμουν γονατιστός 4 ώρες και παρακαλούσα τον Θεό»

Ο τραγουδιστής μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που πέρασαν με την σύζυγό του Δώρα, όταν πέθανε ο αδερφός της

Διαβάστε το στο

Γιώργος Τσαλίκης : «Ήμουν γονατιστός 4 ώρες και παρακαλούσα τον Θεό να μην με καταλάβει»

Ο τραγουδιστής μίλησε για την δύσκολη περίοδο που πέρασαν με την σύζυγό του Δώρα, όταν πέθανε ο αδερφός της

Διαβάστε το στο

Γιώργος Τσαλίκης: «Ήμουν γονατιστός 4 ώρες και παρακαλούσα τον Θεό»

Ο τραγουδιστής μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που πέρασαν με την σύζυγό του Δώρα, όταν πέθανε ο αδερφός της. Το άρθρο Γιώργος Τσαλίκης: «Ήμουν γονατιστός 4 ώρες και παρακαλούσα τον Θεό» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Γιώργος Τσαλίκης: «Ήμουν γονατιστός 4 ώρες και παρακαλούσα τον Θεό να μην με καταλάβει»

Στο After Dark ήταν καλεσμένος ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος μίλησε για την δύσκολη περίοδο που πέρασαν με την σύζυγό του Δώρα, όταν πέθανε ο αδερφός της. «Ποτέ δεν σκεφτήκαμε χωρισμό. Έχουν συμβεί πολλά χοντρά στην ζωή μας και δύσκολες στιγμές. Έχω στο μυαλό μου στιγμές σαν ταινία που δεν θέλω να τις ζήσει κανείς. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Συγκλονίζει ο Γιώργος Τσαλίκης: Ήμουν 4 ώρες γονατιστός και προσευχόμουν για να δώσω στη γυναίκα μου ένα χάπι

Στο After Dark ήταν καλεσμένος ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος μίλησε για την δύσκολη περίοδο που πέρασαν με την σύζυγό του Δώρα, όταν πέθανε ο... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Συγκλονίζει ο Γιώργος Τσαλίκης: Ήμουν 4 ώρες γονατιστός και προσευχόμουν για να δώσω στη γυναίκα μου ένα χάπι

Διαβάστε το στο spoilers

Γιώργος Τσαλίκης : «Ήμουν γονατιστός 4 ώρες και παρακαλούσα τον Θεό να μην με καταλάβει»

Ο τραγουδιστής μίλησε για την δύσκολη περίοδο που πέρασαν με την σύζυγό του Δώρα, όταν πέθανε ο αδερφός της.

Διαβάστε το στο to10.gr

Γιώργος Τσαλίκης: "Ήμουν γονατιστός 4 ώρες και παρακαλούσα τον Θεό να μην με καταλάβει" (video)

"Ποτέ δεν σκεφτήκαμε το χωρισμό"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο