Γιώργος Τσαλίκης: «Ήμουν γονατιστός 4 ώρες και παρακαλούσα τον Θεό να μην με καταλάβει»
02:16 - 20/03/2021
Στο After Dark ήταν καλεσμένος ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος μίλησε για την δύσκολη περίοδο που πέρασαν με την σύζυγό […]
The post Γιώργος Τσαλίκης: «Ήμουν γονατιστός 4 ώρες και παρακαλούσα τον Θεό να μην με καταλάβει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Τσαλίκης: «Ήμουν γονατιστός 4 ώρες και παρακαλούσα τον Θεό»
Ο τραγουδιστής μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που πέρασαν με την σύζυγό του Δώρα, όταν πέθανε ο αδερφός της
Διαβάστε το στο Γιώργος Τσαλίκης : «Ήμουν γονατιστός 4 ώρες και παρακαλούσα τον Θεό να μην με καταλάβει»
Ο τραγουδιστής μίλησε για την δύσκολη περίοδο που πέρασαν με την σύζυγό του Δώρα, όταν πέθανε ο αδερφός της
Διαβάστε το στο Γιώργος Τσαλίκης: «Ήμουν γονατιστός 4 ώρες και παρακαλούσα τον Θεό»
Ο τραγουδιστής μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που πέρασαν με την σύζυγό του Δώρα, όταν πέθανε ο αδερφός της.
Το άρθρο Γιώργος Τσαλίκης: «Ήμουν γονατιστός 4 ώρες και παρακαλούσα τον Θεό» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΓιώργος Τσαλίκης: «Ήμουν γονατιστός 4 ώρες και παρακαλούσα τον Θεό να μην με καταλάβει»
Στο After Dark ήταν καλεσμένος ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος μίλησε για την δύσκολη περίοδο που πέρασαν με την σύζυγό του Δώρα, όταν πέθανε ο αδερφός της. «Ποτέ δεν σκεφτήκαμε χωρισμό. Έχουν συμβεί πολλά χοντρά στην ζωή μας και δύσκολες στιγμές. Έχω στο μυαλό μου στιγμές σαν ταινία που δεν θέλω να τις ζήσει κανείς. […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣυγκλονίζει ο Γιώργος Τσαλίκης: Ήμουν 4 ώρες γονατιστός και προσευχόμουν για να δώσω στη γυναίκα μου ένα χάπι
Στο After Dark ήταν καλεσμένος ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος μίλησε για την δύσκολη περίοδο που πέρασαν με την σύζυγό του Δώρα, όταν πέθανε ο...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Συγκλονίζει ο Γιώργος Τσαλίκης: Ήμουν 4 ώρες γονατιστός και προσευχόμουν για να δώσω στη γυναίκα μου ένα χάπι
Διαβάστε το στο spoilersΓιώργος Τσαλίκης : «Ήμουν γονατιστός 4 ώρες και παρακαλούσα τον Θεό να μην με καταλάβει»
Ο τραγουδιστής μίλησε για την δύσκολη περίοδο που πέρασαν με την σύζυγό του Δώρα, όταν πέθανε ο αδερφός της.
Διαβάστε το στο to10.grΓιώργος Τσαλίκης: "Ήμουν γονατιστός 4 ώρες και παρακαλούσα τον Θεό να μην με καταλάβει" (video)
"Ποτέ δεν σκεφτήκαμε το χωρισμό"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr