Μαρίνα Πατούλη: Εγώ ουδέποτε θέλησα να χωρίσω με τον Γιώργο – Βιώνω ένα πένθος (βίντεο)
12:02 - 20/03/2021
Ο Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη μετρούν 35 χρόνια ευτυχισμένου γάμου και ένα παιδί που λατρεύουν. Τις τελευταίες ώρες, κάνουν το γύρο του διαδικτύου δημοσιεύματα που θέλουν το γνωστό ζευγάρι να παίρνει διαζύγιο, ρίχνοντας έτσι τίτλους τέλους στην κοινή πορεία του. Η Μαρίνα Πατούλη αποφάσισε να απαντήσει στις φήμες περί χωρισμού με τον Γιώργο Πατούλη, […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρίνα Πατούλη: Εγώ ουδέποτε θέλησα και θέλω να χωρίσω με τον Γιώργο
Για τα δημοσιεύματα που μιλούν για χωρισμό αλλά και για την κρίση που περνούν στον γάμο τους με τον Γιώργο Πατούλη μίλησε η Μαρίνα Πατούλη.
Διαβάστε το στο real.grΜαρίνα Πατούλη: Εγώ ουδέποτε θέλησα και θέλω να χωρίσω με τον Γιώργο – Αγαπώ τον άνδρα μου
Lamianow.gr
Μαρίνα Πατούλη: Εγώ ουδέποτε θέλησα και θέλω να χωρίσω με τον Γιώργο – Αγαπώ τον άνδρα μου
Για τα δημοσιεύματα που μιλούν για χωρισμό αλλά και για την κρίση που περνούν στον γάμο τους με τον Γιώργο Πατούλη μίλησε η Μαρίνα Πατούλη. Όπως είπε στο OPEN, “με λυπεί πολύ το γεγονός ότι στο φως της δημοσιότητας έχουν βγει δημοσιεύματα που μιλούν για χωρισμό μου με τον Γιώργο Πατούλη. Όπως σε κάθε οικογένεια […]
Μαρίνα Πατούλη: Εγώ ουδέποτε θέλησα και θέλω να χωρίσω με τον Γιώργο – Αγαπώ τον άνδρα μου
Lamianow.gr
Διαβάστε το στο lamianow.gr